avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită probleme cu o firma de recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

probleme cu o firma de recuperari creante

buna ziua
primesc cam de 7 ani amenintari de la o sc de recuperari ca am sa platesc suma de 607ron dar cu o reducere de 25% pot platii 455 si sacap,este vb de o datorie la telefonie mobila ,eu am platit la momentul acela factura dar nu si dobanda la bani,de 7-8 ani cei de la sc de recuparare vor banii de la mine intr-un cont bancar,ma ameninta ca ma dau in judecata si le-am spus sa ma dea ca sa terminam povestea.daca ma dau in judecata aceasta suma s-a prescris tinand cont ca au trecut 7-8 ani?
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: matar , utilizator 21:55, 11 Martie 2012
sigur ca s.a prescris. ideal ar fi sa nu le dati nici un amanunt nici macar la telefon, sa nu semnati nici un document prin care sa recunoasteti datoria. si eu i.am asigurat ca ii astept in instanta daca au tupeu. o seara placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante best4ady best4ady am primit o hartie de la o firma de recuperare creante in legatura cu neplata unei facturi mai vechi la Orange. Ce se intampla daca nu o platesc? au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante Cristina197 Cristina197 Acum aproximativ 5-6 ani am avut un abonament la o firma de telefonie mobila si am reziliat contractul cand am plecat din tara. Dupa cateva luni bune, am ... (vezi toată discuția)
Creanta catre o firma de recuperari Raluca1Alexe Raluca1Alexe Buba ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema. Acum mai bine de 10 ani, sotul meu (pe atunci nu ne cunosteam) si-a facut un abonament la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)