avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperari creante

Acum aproximativ 5-6 ani am avut un abonament la o firma de telefonie mobila si am reziliat contractul cand am plecat din tara. Dupa cateva luni bune, am inceput sa primesc la adresa din buletin scrisori cu niste sume de bani care cresteau de la luna la luna, pe motiv ca nu mi-am mai platit abonamentul. Dupa 6 ani, suma a ajuns la aproximativ 1000 lei si recent am primit pe telefon un sms de la firma de recuperari care mentiona ca au aflat de contul meu deschis la Alpha Bank si ca sa ii sun de urgenta. Intrebararile mele sunt urmatoarele:
1. Are banca voie sa ofere datele mele personale si informatii despre cont unei firme de recuperari in cazul de fata?
2. Poate in vreun fel firma de recuperari sa imi sustraga din contul deschis la banca suma restanta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:22, 7 Ianuarie 2020
Firma de recuperii trebuie sa obtina o hotărâre judecătorească pt a va putea executa silit.La acest moment sunt doar amenintari .In cazul putin probabil în care o sa va dea în judecată mergeți cu actele la un av pt o consultație.Pama atunci nu platiti nimic este posibil cs debitul sa fie prescris.
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

este prescrisa creanta? Manole Dumitru Manole Dumitru O intrebare ;;; Un contract de telefonie mobila, incheieat prin anii 1995, cu operatorul de telefonie mobila \"connex\",. Persoana in cauza a plecat ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante; furnizor telefonie mobila papickads papickads in urma cu 2 zile am primit o scrisoare de la [ editat] LTD,cum ca a preluat creeantele de la [editat], iar eu le sunt dator cu suma de 585lei , aceasta ... (vezi toată discuția)
o mare problema cu companie telefonie mobila-solicitare plata nedatorata Maria192 Maria192 Buna ziua! Am facut in 2006 un contract cu o firma de telefonie mobila. In sediul acestora mi s-a furat cartela de catre un angajat care s-a folosit de ea. In ... (vezi toată discuția)