avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate silviu_1111

Activitate silviu_1111

Răspuns la discuția avocat din oficiu
ce trebuie facut sa fiu scutit de cheltuielile de judecata
buna ziua,daca am un av.din oficiu si pierd procesul,sunt scutit de la cheltuielile de judecata cerute de partea adversa,am facut o cerere pentru un av.din oficiu fiind pensionar medical si avand un venit de 450 lei
Răspuns la discuția este legal ?
casa de pensie a emis un act ca eu figurez in evidentele lor si gradul medical,
Răspuns la discuția este legal ?
nu a cerut instanta acest lucru,actul este adresat catre firma la care am lucrat si ma concediat ilegal,sicere date despre gradul meu medical
Discuție este legal ?
buna ziua,este legal ca avocatul firmei cu care ma judec sa ceara casei de pensie un act despre mine fara acordul meu si sa vina cu el in proces,are voie casa de pensie sa dea informati la oricine vine sa ceara acte despre o persoana straina,si ce este de facut
va multumesc pentru raspuns
nu stiu sa o formulez si unde sa o depun,procesul este civil si este la curtea de apel,sa o depun la registratura
buna ziua,am termen pe 29 septembrie si nu imi permit un av.platit,vrea sa stiu ce trebuie scris intr o cerere pentru un av.din oficiu,si unde anume sa o depun,,dispun de o pensie de 450 lei fara cheltuielile lunare,va multumesc si astept un raspuns mai detaliat,
eu am sunat azi la tribunal sa aflu termenul stabilit, intrebare avocatul meu stia de acest termen
procesul a inceput de un an de zile,acum trebuie inca 11 luni sa ajtept pentru un termen