avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avocat din oficiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avocat din oficiu

buna ziua,daca am un av.din oficiu si pierd procesul,sunt scutit de la cheltuielile de judecata cerute de partea adversa,am facut o cerere pentru un av.din oficiu fiind pensionar medical si avand un venit de 450 lei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 19 Octombrie 2010
Nu sunteti scutit de plata cheltuieilor de judecata ... in cazul in care veti pierde procesul , daca partea adversa solicita, veti plati cheltuielile de judecata.
ce trebuie facut sa fiu scutit de cheltuielile de judecata
silviu_1111 a scris:

ce trebuie facut sa fiu scutit de cheltuielile de judecata

Singura solutie este ca partea adversa, in cazul castigarii litigiului, sa nu solicite si cheltuieli de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere proces de contestatie a contraventiei - cheltuieli de judecata? costels87 costels87 Buna ziua. Daca am depus o contestatie la procesul verbal de contraventie, se ajunge in instanta si pierd, voi fi obligat si la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata moraru alexandru moraru alexandru intr-un proces (contestatie in anulare)cu un singur termen ,avand in vedere ca nu am solicitat cheltuieli de judecata prin intampinare ,mai pot solicita ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat pentru asociatiile de proprietari BADEA MARIA BADEA MARIA Din ce cheltuieli se suporta onorariul avocatului in situatia unui proces pierdut? (vezi toată discuția)