Buna seara,
1-Daca am un salariat care vineri etse ultima zi in care mau vine la firma conform art 81 cu 7,eu cand fac transmiterea in REVISAL?
2-Am considerat ca vineri trebuie sa fac transmiterea in revisal cu incetarea CIM,dar am probleme cu,calculatoul si nu pot lucra in REVISAl ce fac in acest fel de situlatie,pot transmite kuni ?
Societate cu productie articole textile are sediul intru-un sector unde are si angajatiare si magazin in alt sector.Emite aviz de insotire a marfii catre magazin cu produse si cu pretul de vanzare.
La magazin se inregistreaza vanzatoarea in baza avizelor si conform produselor,face nir la primirea produselo.
La o perioada de 2 luni de la receptionarea produselor in magazin se hotaraste sa se faca modificare la preturi.
Care este procedura?
1-sa se faca de la magazin aviz de insotire a marfii de stornare si pe urma sa-i fac din nou int tot cu avize la preturile noi ?
sau cum ?
calculul concediilor de odihna
daca am un salariat angajat cu ctr perioada determinata de un an ,incepand cu data de 08.02.2012 si inceteaza in 30.04.2012 prin art 55 b(asa a fost sa fie).
are in ctr.dreptul la concediu de odihna 21 zile cf codului muncii.si nu stiu de cate zile beneficiaza in perioada lucrata.
Buna seara
cCum pot scoate un imobil din evidenta contabila in baza unui act de adjudecare incheiat......nr..... in dosar executoresc nr.....intocmit de B.E.J
Nu stiu ce nota contabila se face in aceasta situatie