avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarii

calculul concediilor de odihna
daca am un salariat angajat cu ctr perioada determinata de un an ,incepand cu data de 08.02.2012 si inceteaza in 30.04.2012 prin art 55 b(asa a fost sa fie).
are in ctr.dreptul la concediu de odihna 21 zile cf codului muncii.si nu stiu de cate zile beneficiaza in perioada lucrata.
Daca are dreptul 21 de zile /an,logic ar trebui sa fie 21/12=1.75zile /luna , atunci pe 3luni lucrate ar avea dreptul la 1.75x3=5.25 zile..
succes.!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna iban iban cum se procedeaza pentru calculul zilelor de concediu de odihna anual, atunci cand un salariat a avut mai mult de 30 de zile concediu medical pentru anul in ... (vezi toată discuția)
Concediu alexandraa90 alexandraa90 Daca am contract de munca pe o perioada determinata(3luni), am dreptul la concediu de odihna? Si daca da, cum se calculeaza zilele de concediu in raport cu ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna Gabi-Liliana Gabi-Liliana As dori sa stiu la cate zile de concediu de odihna am dreptul daca lucrez pe o perioada determinata de 3 luni cu jumatate de norma. Va multumesc. (vezi toată discuția)