avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu

Daca am contract de munca pe o perioada determinata(3luni), am dreptul la concediu de odihna? Si daca da, cum se calculeaza zilele de concediu in raport cu perioada lucrata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:33, 8 Septembrie 2012
1. - Vi se cuvine CO pentru cele 3 luni din contractul individual de munca (CIM).
- Daca in CIM aveti trecute 21 de zile lucratoare de CO pe an atunci vi se cuvin 21/12x3 = 5 zile lucratoare.

2. Daca nu il puteti lua pana inceteaza CIM veti primi compensarea lui in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna AmaliaPopescu AmaliaPopescu In cadrul firmei in care lucrez nu mi-am efectuat concediul de odihna si nici nu mi s-a platit vreodata.Mentionez ca am carte de munca din anul 2009(salariu ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in perioada de preaviz pt restructurare ContSters88537 ContSters88537 Buna ziua, In perioada preavizului pt restrucurare, concediul de odihna se acorda cu acordul partilor sau este dreptul angajatului? Se scad cele 7 zile de ... (vezi toată discuția)