avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate

Societate cu productie articole textile are sediul intru-un sector unde are si angajatiare si magazin in alt sector.Emite aviz de insotire a marfii catre magazin cu produse si cu pretul de vanzare.
La magazin se inregistreaza vanzatoarea in baza avizelor si conform produselor,face nir la primirea produselo.
La o perioada de 2 luni de la receptionarea produselor in magazin se hotaraste sa se faca modificare la preturi.
Care este procedura?
1-sa se faca de la magazin aviz de insotire a marfii de stornare si pe urma sa-i fac din nou int tot cu avize la preturile noi ?
sau cum ?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 12:29, 5 Octombrie 2012
1-da..e bine asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce documente se intocmesc la schimbarea de pret? carmenbn carmenbn Un magazin cu amanuntul vinde carne.Cum procedam daca vrem sa schimbam pretul?Se face un nou NIR cu pretul nou?Se poate vinde sub pretul de cumparare daca ... (vezi toată discuția)
Cum transfer marfa ? mayer mayer Un srl ( magazin vanzari cu amanuntul) functioneaza intr-un spatiu in care are si magazia de depozitare marfuri aprovizionate Recent am deschis un punct de ... (vezi toată discuția)
Pret aviz insotire marfa intre gestiuni simonette29 simonette29 Buna ziua. Am si eu urm: situatie. Am doua magazine dispersate teritorial si nu stiu cum sa transfer niste marfa de la Magazinul 1 la magazinul 2. Stiu ca ... (vezi toată discuția)