xx.xx.2016
Tip solutie: Pronunţă o noua hotărâre
Solutia pe scurt: Decizia civilă nr.1xx/A În rejudecarea pe fond a cauzei; Admite în parte contestaţia. Anulează Dispoziţia 5xxx/2014 a Primarului x. Constată drepturile reclamantilor la măsuri reparatorii în echivalent în condiţiile Legii 165/2013 pentru imobilul din x format din x m.p teren şi construcţie compusă din x . Respinge cererea de restituire în natură a imobilului. Definitivă. xx.xx.2017 - CERERE RESTITUIRE TAXĂ ONORARIU EXPERT FORMULATĂ DE x.
Document: Hotarâre 1xx/2016 xx.xx.2016
Rezultatul procesului final este:
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Încheiere - Admite cererea. Dispune restituirea sumei de 1000 lei consemnată la data X de CEC Bank conform recipisei 7xxxxx/1 în dosarul nr. x. Definitivă.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)
Amanarea primariei asupra deciziei tribunalului asupra unui imobil inca activ in proprietatea statului.
Uitandu-ma pe portalul tribunalului, discutand si cu primaria , ei inca refuza (rau intentionat - interese primordiale personale probabil) finalizarea procedurii evitand aplicarea unei dispoziti de respingere a revendicarii respectivului imobil.
Va da rezultat initierea unui nou proces impotriva lor(primariei) pe art.287 din noul CP, va fi tergiversat destul de mult incat nu va mai valora investitia de resurse (timp, bani) ?
Buna ziua. Sunt foarte nedumerit in privinta unei probleme foarte usor de rezolvat dar omorata de birocratia din Romania si evident relatiile post decembriste(nepotisme...etc, cunostinte=CORUPTIE).
Deci, ce doresc e sa solutionez o problema, care este urmatoarea:
1. Locuiesc cu bunica mea care este singura, intr-un imobil de 2 camere cu antreu - casa fiind nationalizata, deci apartine de D.S.P implicit ea fiind chiriasa.
2. Doresc sa fiu luat in spatiu de catre aceasta, lucru care mi s-a spus ca poate fi FOARTE posibil, dar cei de la primarie spun ca acest imobil este revendicat(PRETEXT SA FIE TINUTA IN SAH PENTRU CEI CU RELATII , PILE SI BANI EVIDENT). La numarul la care eu locuiesc eu sunt mai multe imobile(inca 3 familii deci inca 3 imobile in curtea de la numarul respectiv), aici sunt eu nedumerit - care din aceste imobile este solicitat la revendicare...cum pot AFLA ACEST LUCRU ???
Ei - primaria nu vin decat cu nume fictive care vezi Doamne solicita revendicare la acest imobil...
Cum pot sa depistez unde este "buba" sa-i zic asa ?
A, sa specific, sunt din orasul Braila - BINESTIUT PENTRU MAREA CORUPTIE din acest oras #-o
Sa spunem ca o ruda apropiata mie are o casa unde locuieste cu chirie(casa fiind nationalizata), aceasta in momentul actual dispune de bani pentru a o cumpara in totalitate. Ea locuieste aici in curte cu mai multi vecini, de peste 50 de ani.A aparut o "problema" din senin asa cum ar fi revendicarea uneia dintre case din aceasta curte...aici problema e ambigua pentru ca e neprecizat care din imobilele respective se doreste a fi revendicat.Dar cumpararea nu poate fi inca efectuata din cauza acestei persoane care doreste revendicarea dreptului de a-si cumpara locuinta!