avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amanare premeditata? Solutie ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amanare premeditata? Solutie ?

xx.xx.2016
Tip solutie: Pronunţă o noua hotărâre
Solutia pe scurt: Decizia civilă nr.1xx/A În rejudecarea pe fond a cauzei; Admite în parte contestaţia. Anulează Dispoziţia 5xxx/2014 a Primarului x. Constată drepturile reclamantilor la măsuri reparatorii în echivalent în condiţiile Legii 165/2013 pentru imobilul din x format din x m.p teren şi construcţie compusă din x . Respinge cererea de restituire în natură a imobilului. Definitivă. xx.xx.2017 - CERERE RESTITUIRE TAXĂ ONORARIU EXPERT FORMULATĂ DE x.
Document: Hotarâre 1xx/2016 xx.xx.2016

Rezultatul procesului final este:
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Încheiere - Admite cererea. Dispune restituirea sumei de 1000 lei consemnată la data X de CEC Bank conform recipisei 7xxxxx/1 în dosarul nr. x. Definitivă.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)

Amanarea primariei asupra deciziei tribunalului asupra unui imobil inca activ in proprietatea statului.
Uitandu-ma pe portalul tribunalului, discutand si cu primaria , ei inca refuza (rau intentionat - interese primordiale personale probabil) finalizarea procedurii evitand aplicarea unei dispoziti de respingere a revendicarii respectivului imobil.
Va da rezultat initierea unui nou proces impotriva lor(primariei) pe art.287 din noul CP, va fi tergiversat destul de mult incat nu va mai valora investitia de resurse (timp, bani) ?
Ultima modificare: Duminică, 10 Septembrie 2017
Italian Style, utilizator

Alte discuții în legătură

Dezinvestire - am citit definitia dar nu inteleg in cazul de mai jos deleboda deleboda Buna seara! Am un credit nerambursat la o banca, astazi cautam ceva pe portalul judecatoriei si am gasit doua dosare deschise de un ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare silita maryusbsd maryusbsd Buna Ziua, Am primit ordin de evacuare in 8 zile sa eliberez imobilul, a 2 zi sa facut o cerere de suspendare provizorii a executari. dar sa amanat cauza cu ... (vezi toată discuția)
Divort sau nu? annabella04 annabella04 Daca s-a desfacut o casatorie din culpa comuna, ea fiind obligata sa revina la numele de fata. Definitiva, in noiembrie anul trecut. Iar in martie anul acesta, ... (vezi toată discuția)