avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa!

Buna ziua. Sunt foarte nedumerit in privinta unei probleme foarte usor de rezolvat dar omorata de birocratia din Romania si evident relatiile post decembriste(nepotisme...etc, cunostinte=CORUPTIE).
Deci, ce doresc e sa solutionez o problema, care este urmatoarea:
1. Locuiesc cu bunica mea care este singura, intr-un imobil de 2 camere cu antreu - casa fiind nationalizata, deci apartine de D.S.P implicit ea fiind chiriasa.
2. Doresc sa fiu luat in spatiu de catre aceasta, lucru care mi s-a spus ca poate fi FOARTE posibil, dar cei de la primarie spun ca acest imobil este revendicat(PRETEXT SA FIE TINUTA IN SAH PENTRU CEI CU RELATII , PILE SI BANI EVIDENT). La numarul la care eu locuiesc eu sunt mai multe imobile(inca 3 familii deci inca 3 imobile in curtea de la numarul respectiv), aici sunt eu nedumerit - care din aceste imobile este solicitat la revendicare...cum pot AFLA ACEST LUCRU ???
Ei - primaria nu vin decat cu nume fictive care vezi Doamne solicita revendicare la acest imobil...
Cum pot sa depistez unde este "buba" sa-i zic asa ?
A, sa specific, sunt din orasul Braila - BINESTIUT PENTRU MAREA CORUPTIE din acest oras #-o
Buna ziua. Pentru a afla daca este revendicat acel imobil, puteti sa depuneti o cerere la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara prin care solicitati un extras de carte funciara, in care se vor gasi toate mentiunile privind litigiile aflate pe rol. Totodata, ca si chiriasa, bunica dumneavoastra va poate primi in spatiu, astfel incat va sugerez sa depuneti o cerere scrisa la Primarie, prin care solicitati primirea in spatiu si eventual, extrasul de carte funciara. Dupa depunerea acestei cereri, cei din cadrul primariei sunt obligati sa va raspunda in 30 de zile de la depunerea ei, iar daca nu o vor face, puteti sa sesizati instanta de contencios administrativ cu o actiune intemeiata pe dispozitiile Legii 554/2004. Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum intru in posesia actului de proprietate (daca a fost emis) IuliaSVasile IuliaSVasile Buna seara! As vrea sa aflu cum pot intra in posesia actului de proprietate al unui teren si al imobilului. Situatie este urmatoarea: acolo locuiesc tatal ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei locuinte flory84 flory84 Buna ziua,am gasit sa cumpar o casa,la un pret bun ,insa casa este in curte comuna,si e casa nationalizata,am vorbit cu vanzatoru si a spus ca el si sora lui ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata claus80 claus80 Buna seara, sunt chirias intr-o casa nationalizata. Locuiesc in aceasta casa de peste 30 de ani impreuna cu familia mea.In aceasta casa locuiesc si parintii ... (vezi toată discuția)