Buna seara,
sunt chirias intr-o casa nationalizata. Locuiesc in aceasta casa de peste 30 de ani impreuna cu familia mea.In aceasta casa locuiesc si parintii mei si au mai locuit si bunicii mei(de peste 50 ani).
In urma cu trei ani am depus cerere de cumparare a acestui imobil dar mi s-a raspuns ca nu sunt norme metodologice pentru a evalua aceasta casa deci nu mi se poate vinde.Am facut si cateva investitii in aceasta casa deoarece este o casa cu o vechime de peste 100 de ani si a necesitat multe reparatii capitale. Mentionez ca aceasta casa nu este revendicata de nimeni.
Ce pot sa fac sa devin proprietarul acestui imobil?Acum am fost chemat la primarie pentru a mi se prelungi contractul de inchiriere... De ce sa platesc lunar chirie cand as putea sa platesc o rata la aceasta casa.Ce se poate face?
Astept un raspuns de la dvs.
Sa faceti in primul rand o adresa oficiala pentru primarie prin care-i rugati sa va spuna daca exista sau nu cereri de revendicare in acest caz. Dupa primirea raspunsului adresati din nou o cerere pentru cumpararea imobilului. Celelalte imobile cum s-au vandut, dupa ce norme?
Neavand nici un motiv real de a va respinge, poate doar dorinta altora de a pune mana pe casa!!!, puteti sa-i actionati si in instanta.
Si as transmite corespondenta prin intermediul executorului judecatoresc(procedeul cu posta) cam 75 lei de plic, ca sa zic asa. Aveti 2 adrese, pe care le veti transmite pe rand, in total vreo 150 lei.