In primul rand sarbatori fericite tuturor
Am si eu o intrebare Tatal meu locuieste intro casa nationalizata din anul 94 pe aceasi strada erau mai multe case nationalizate dar anii in urma au venit ceii de la primarie cu buldozerul si iau dat afara locuiau acolo de 20 ani si sau ales doar 500lei noii Tatal meu a incercat sa o faca propietate dar la primarie i sa spus ca locuinta are deja un propietat dar nu stie cine e este posibil asa ceva ? as putea sa o pot cumpara dar cum..sa dau in judecata dar pe cine?
Buna ziua,
Sarbatoi fericite!
Va trebui sa formulati o solicitare IN SCRIS primariei solicitand sa va comunice PROPRIETARUL imbobilului.
Daca nu vor sa o primeasca si sa va dea numar de inregistrare atunci o transmiteti prin posta recomandata cu confirmare de primire.
E de preferat sa o transmiteti printr-un executor sau cabinet de avocat.
Daca nu raspund sau este un raspus evaziv va puteti adresa instantei de judecata.
Solicitati informatii despre situatia juridica a imobilului respectiv,daca este revendicat ,daca a fost formulata notificare in baza legii 10 daca exista pe rolul instantelor litigii referitoare la imobil.
Vânzare apartament
serbangh
Buna ziua,
Cum pot vinde un apartament cumpărat pe lg 112 având in vedere ca:
- a fost cumpărat in anul 1996 prin contract de vânzare cumpărare cu ICRAL ... (vezi toată discuția)