avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate CATRAZ

Activitate CATRAZ

Pe ce motiv trebuie sa le platesc datoriile.
Cand se cumpara apartamentul la licitatie el este liber de sarcini
Sunt interesat de un apartament ce va fi scos la licitatie in octombrie. Debitorii din pacate au si datorii la as castiga apart intretinere in val. de 13000 lei pe care nu vor sa le achite. In situatia in care as castiga apartamentul la licitatie va trebui sa achit si aceste sume datorie. Pun aceasta intrebare deoarece nu am gasit un raspuns concret pe acest forum
- in unele cazuri se invoca preluarea datoriilor de catre propietar iar in alte cazuri (asa cum a spus si executorul bancar) imobilul este liber de sarcini , iar asociatia de locatari trebuie sa se intrepte impotriva debitorului pentru recuperarea datoriei.
Sunt interesat de un apartament ce va fi scos la licitatie in octombrie. Debitorii din pacate au si datorii la as castiga apart intretinere in val. de 13000 lei pe care nu vor sa le achite. In situatia in care as castiga apartamentul la licitatie va trebui sa achit si aceste sume datorie. Pun aceasta intrebare deoarece nu am gasit un raspuns concret pe acest forum
- in unele cazuri se invoca preluarea datoriilor de catre propietar iar in alte cazuri (asa cum a spus si executorul bancar) imobilul este liber de sarcini , iar asociatia de locatari trebuie sa se intrepte impotriva debitorului pentru recuperarea datoriei.
Prin urmare numai suma celor 5 salarii medii brute se iau in calcul?
La aceste venituri care depasesc aceasta suma nu se platesc contributii dar ele sunt impozabile.
Sunt salariata , si pe langa veniturile din salarii mai obtin si venituri profesionale cu caracter ocazional (PFA consultanta).
Intrebare
La calculul indemnizatiei de crestere a copilului se iau in calcul si aceste venituri daca ele nu au caracter repetitiv si nu au fost realizate pe ultimele 12 luni?
Daca se ia in calcul acest tip de venit, influenteaza cumva baza de calcul a platii cntributiilor sociale de pana la 5 salarii brute pe economie.
Va multumesc
Sotia mea are un contract de munca pe ultimii 3 ani la o societate,
in particular mai desfasoara si o activitate pe PFA incepand cu luna martie 2010;
Va naste copilul in luna noiembrie
As vrea sa stiu daca la calcului indemnizatiei se iau in calcul si veniturile realizate pe PFA - chiar daca nu sunt realizate pe 12 luni anterior nasterii copilului.