avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate alex_oana

Activitate alex_oana

Răspuns la discuția vanzare cumparare apartament
vor sa mi-o lase mie (nepoata). ei nu doresc sa ma atace copiii lor dupa moartea lor.
problema este cu nu stiu sub ce forma sa mi-o lase mie.
buna ziua,
Bunicii mei doresc sa imi lase casa. dansii au doi copii.
Ce act notarial trebuie sa facem ca dupa moartea lor sa nu mai poate fi atacat de copiii lor?
Răspuns la discuția Divort pe rol cu eventual partaj
contractual este pe numele la amandoi. au prima infatisare luna viitoare. nu s-a depus decat intampinare la actiunea de divort a tatalui.
vrem in baza certificatului de la iml sa obtinem un ordin de restrictie, asta daca se poate
buna ziua
parintii mei au divortul pe rol.
anul trecut sotul a parasit casa s-a depus o plangere la politie si a fost scos de la intretinere) care o au impreuna (50-50), lasand sotia cu datorii pe care le plateste pe numele ei.
acum a aparut acasa vine 3-4 zile si pleaca. nu vrea sa il treaca la intretinere.
cum sa faca sa il treaca la intretinere?
de curand a si lovit-o fapt pentru care s-a chemat politia si s-a mers la IML.
cat atarna aceasta situatie la divort si la partaj?
poate obtine sotia mai mult de 50% la casa?

multumesc
Răspuns la discuția divort cu partaj
am inteles ca eu copilul de 33 de ani nu am nici un drept.
vreau ca mama sa scoata mai mult la casa, masina si firma sau mama sa ramana cu casa si tata cu restul.
el nu vrea nicicum decat sa vanda casa.

multumesc
ce sanse sunt ca mama sa ia mai mult la casa??
chiar daca copilul este major si a stat cu ei in casa?
tata de cativa ani buni nu mai aduce bani acasa. probabil ca I-a dus la amanta.
mama vrea mai mult la casa. el nu vrea nici cum. ca puteau face la notar fara circ.
vrea totul jumi juma. masina a costat 15000euro si vrea sa o vanda cu 500 de euro.
buna ziua,

dupa 34 de ani parintii mei au decis sa divorteze. problema principala este partajul. au o casa, o masina impreuna si tata are o firma, toate facute in timpul casatoriei.
mama nu lucreaza, tata sustine ca nu are venit, desi in realitate nu stim asta.
am gasit pe mailul lui niste facturi achitate pe numele lui pentru concediu la mare 2014, si niste alarme, asta in timp ce au restanta la intretinere de 6 luni.
pe langa asta are si o amanta de 23 de ani.
acum 3 saptamani a parasit domiciliu cu masina. exista o plangere la politie in acest sens.
din 2009 sau chiar mai de mult nu a fost angajat nicaieri in schimb mama a lucrat.
cat atarna niste facturi scoase de pe mail cum ca el ar avea bani?
ce sanse sunt ca la partaj mama sa obitina mai mult de 50% din casa?
copilul lor poate participa ca martor in favoarea unuia dintre ei?

multumesc
buna ziua,
se pot baga actele pentru obtinerea pensiei a unei persoane care are 26 de ani in campul muncii (varsta 51 ani)??

multumesc