avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu partaj

buna ziua,

dupa 34 de ani parintii mei au decis sa divorteze. problema principala este partajul. au o casa, o masina impreuna si tata are o firma, toate facute in timpul casatoriei.
mama nu lucreaza, tata sustine ca nu are venit, desi in realitate nu stim asta.
am gasit pe mailul lui niste facturi achitate pe numele lui pentru concediu la mare 2014, si niste alarme, asta in timp ce au restanta la intretinere de 6 luni.
pe langa asta are si o amanta de 23 de ani.
acum 3 saptamani a parasit domiciliu cu masina. exista o plangere la politie in acest sens.
din 2009 sau chiar mai de mult nu a fost angajat nicaieri in schimb mama a lucrat.
cat atarna niste facturi scoase de pe mail cum ca el ar avea bani?
ce sanse sunt ca la partaj mama sa obitina mai mult de 50% din casa?
copilul lor poate participa ca martor in favoarea unuia dintre ei?

multumesc
Copiii nu pot fi martori.
Nu inteleg de ce vreti sa dovediti ca are venituri si nici de ce ati depus plangere la politie.
Mama poate solicita o cota mai mare din casa daca poate dovedi ca a contribuit mai mult.
tata de cativa ani buni nu mai aduce bani acasa. probabil ca I-a dus la amanta.
mama vrea mai mult la casa. el nu vrea nici cum. ca puteau face la notar fara circ.
vrea totul jumi juma. masina a costat 15000euro si vrea sa o vanda cu 500 de euro.
chiar daca copilul este major si a stat cu ei in casa?
Chiar daca, descendentii nu pot fi martori in procesul de divort.
ce sanse sunt ca mama sa ia mai mult la casa??

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate doar cu numele tatalui nu si al mamei iozi iozi Buna ziua, Mama si tata s-au casatorit in 1970, locuim impreuna toti trei in casa construita de parintii mei dar terenul pe care s-a construit casa era ... (vezi toată discuția)
Partaj, divort seniaanghel seniaanghel Am introdus actiunea de divort la notar in data de 25.07.2014, urmand a se finaliza si a primi certificatul de divort in 25.08.2014. Intrebarea mea este legata ... (vezi toată discuția)
Problema in famlie !!!- partaj in timpul casatoriei corina260 corina260 Parintii mei au vandut un apartament cu pretul de 28000euro , din care au avut de achitat ; restanta intretinere ,lumina ,imozit anual , impozit de vanzare ... (vezi toată discuția)