buna ziua.as avea si eu o intrebare.am un copil de 1 an si 8 luni.ar tb sa ma intorc la servici in noiembrie.acum am ramas insarcinata si ar tb sa nasc in februarie 2013.daca as intra in concedii medicale din septembrie pana as naste,as mai beneficia de indemnizatie si de cei 2 ani de stat cu copilul?va multumesc.
multumesc foarte mult pt raspuns.as mai avea o intrebare.
de la servici m-au sunat recent sa merg sa imi semnez cim si sa primesc si eu o copie pt ca s-a schimbat din cim pe perioada nedeterminata in cim pe perioada determinata conform noului cod.nu am fost inca sa semnez deoarece mai vreau sa fac al doilea copil si mi-e teama sa nu ma afecteze in vreun fel acest lucru.intrebarea mea este.cu ce ma poate afecta aceasta schimbare de contract?mentionez si faptul ca mi s-a spus ca dupa ce revin din ccc voi fi data afara.
buna ziua.as dori si eu sa ma ajutati intr-o problema.sunt in concediu pt crester copil 2 ani.fetita mea are 1 anisor,deci ar tb sa mai stau acasa inca 1 an.as vrea in perioada asta sa fac al doilea copil.daca cel de-al doilea copil se naste inaintea perioadei in care tb sa ma intorc la locul de munca,cati ani as mai avea dreptul sa stau acasa?mentionez ca acum primesc o indemnizatie de 600 de lei pe o perioada de 2 ani.multumesc.
buna...numele meu e adina si sunt angajata unui dealer petrom din decembrie 2008.in aprilie 2010 am intrat in concediul de risc maternal deoarece sunt insarcinata si am o sarcina cu probleme ce ma impiedica sa continui munca.luna viitoare am cununia civila si stiu ca din partea petromului beneficiez de o suma de bani.deoarece sunt in concediu medical si nu mai merg la servici,seful meu incearca sa pastreze suma respectiva pentru el,iar pe mine m-a mintit ca eu nu mai beneficiez de ea.mentionez ca am mai avut o colega careia nu i s-au dat nici banii pt inmormantarea parintilor,pt cununie si pt nastere.ce as putea sa fac pt a-mi cere drepturile????multumesc.