avem un caz : la institutie publica, o persoana (sofer) a depus dosarul de pensionare, in decizie fiind un art. distinct ce prevede mentinerea in activitate pana la primirea deciziei de pensionare.
in august am fost nevoiti sa respectam prevederile OUG 63/2010-modificare organigrama, desfiintand anumite posturi, printre care si acesta ocupat de sofer, cu aplicare din 8 septembrie.
este nevoie de preaviz? presupun ca nu, eventual o notificare prin care i se aduce la cunostinta situatia existenta.
Am un caz : este necesara transformarea din functie contractuala in functie publica, cf. art.111 din Legea 188/1991.Problema este ca persoana a terminat studiile in 2004-facultatea de drept, dar a lucrat in cu totul alte domenii : electrician la schela extractie petrol, casier la un serviciu de alimentare cu apa si doar din 2007 a lucrat pe un post de inspector achizitii publice.
Acum suntem obligati sa transformam postul din contractual in functie publica: i se poate socoti vechime in specialitatea studiilor din 2004 pana in prezent sau doar din anul 2007?
Normal mi s-ar parea din 2007, restul ar constitui vechime in munca, desi la un functionar public si vechimea se calculeaza tot de cand lucreaza pe o functie corespunzatoare pregatirii.