avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate aryel

Activitate aryel

in anul de gratie 2025 s-a rezolvat
Multumesc pentru reapuns ,din pacate nu a fost trimisa o scrisoare recomandata cu confirmare de primire , vor trimite o noua scrisoare , probabil la termenul din decembrie sa o rezolv.
Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele la tribunalul Bucuresti - exequator (recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) Israel , la primul termen am primit solutia lipsă procedură cu străinătatea, la urmatorul termen ce-ar trebui sa fac ?
La intocmirea actelor de vanzare cumparare a unui apartament intre un cetatean roman (vanzatorul) si un cetatean strain (cumparatorul) in acte sa perfectat prin vanzare si dreptul de propietate asupra terenului , ceea ce comform legilor in vigoare este nul, dupa care s-s facut o notificare la CF unde sa reimpropitarit vanzatorul cu dreptul de propietate asupra terenului . Mentionez ca vanzatorul nu este in Romania si nu se stie unde are domiciliul ( undeva in Italia) . Intrucat nu sa facut o procura prin care cumparatorul (cel strain) sa poata transfera dreptul de propietate asupra terenului la revanzarea ap. ma aflu in imposibilitatea de-a putea vinde acest ap. intrucat cumparatorul vrea si dreptul asupra terenului. Va rog sa-mi spuneti cum se poate legal rezolva aceasta problema , mentionand faptul ca vinzatorul a vandut atat ap cat si terenul (acesta fiindui restituit fara stiinta lui dintr-o eroare notariala) . Cu multumiri Aryel D
Conform Legea 31/1990 Adunarea generala poate numi sau revoca cenzorii.
Cum se procedeaza in cazul cand pentru comisia de cenzori au candidat numai 2 pers pentru cele 3 locuri , acestia fiind alesi cu majoritate de voturi , iar din cei doi niciunul nu este contabil cu drept de semnatura ? pentru al 3-lea cenzor trebuie sa se faca dinou alegeri ? poate fi angajat de comitetul de conducere ?
Cum se procedeaza in astfel de cazuri?

Cu multumiri anticipate :love1:
Am dobindit un apartament prin licitatie de la AVAS in 14/06 2005 , anul acesta voind s-ai fac cadastrul mi-au solicitat sa platesc taxa pe transferul dreptului de proprietate. Intrebarea mea este care este legea si de cand se aplica .