avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa pe transferul dreptului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa pe transferul dreptului de proprietate

Cu multumiri anticipate :love1:
Am dobindit un apartament prin licitatie de la AVAS in 14/06 2005 , anul acesta voind s-ai fac cadastrul mi-au solicitat sa platesc taxa pe transferul dreptului de proprietate. Intrebarea mea este care este legea si de cand se aplica .
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 18:27, 15 Iulie 2010
...in mod normal vanzatorul=beneficiarul de venit e cel obligat la plata impozitului pt transf propr imobiliare...insa asta se aplica doar pers fizice art 77i1 cod fiscal...deci explicati ca vanzatorul dumneavoastra nu e pers fizica si se rezolva...sper...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca refuza transferul banilor ariana03 ariana03 BUna ziua Am luat un credit pentru achizitionarea unei locuinte prin CEC BANK, iar dupa efectuarea tranzactiei de vanzare cumparare banca refuza sa ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament si vanzatorul nu doreste sa returneze tva (diferenta de 14%) zoe1704 zoe1704 In anul 2008 am contractat un apartament (neconstruit la acea data) prin incheierea unui antecontract de vanzare – cumparare cu scadenta in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru vanzare imobil aleligi aleligi Buna Ziua,am si eu o problema,am pierdut apartamentul la banca ,iar banca la vandut la licitatie,acuma dupa un an ne-a venit sa platim la finante 2000 de lei ... (vezi toată discuția)