avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele ...

Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele la tribunalul Bucuresti - exequator (recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) Israel , la primul termen am primit solutia lipsă procedură cu străinătatea, la urmatorul termen ce-ar trebui sa fac ?
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
aryel, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:45, 27 Mai 2024
Sa va angajati av..Trebuie vazut dosarul,daca ati indicat adresa corecta etcetc.In general procedura de citare cu strainatatea duce la mai multe amanari..
Daca paratul are domiciliul cunoscut in strainatate citarea se face in conformitate cu disp. art. 155 pct. 13 c.pr.civ. printr-o citatie scrisa cu scrisa recomandata cu continut declarat si confirmare de primire. Daca nu se cunoaste domiciliul persoanei plecate in strainatate citarea se face potrivit art,. 167 c.pr.civ. - prin publicitate. Recomand angajarea unui avocat.
Va trebuie avocat foarte bun în astfel de cazuri.
Trebuie rezolvata și problema cu lipsa de procedură și fondul.
Daca nu rezolvati cu procedura nu veți finaliza procesul.
Sfatul meu este sa luați legătura cu pârâtul.


Scris din București 2022
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc pentru reapuns ,din pacate nu a fost trimisa o scrisoare recomandata cu confirmare de primire , vor trimite o noua scrisoare , probabil la termenul din decembrie sa o rezolv.
Ultima modificare: Vineri, 23 Septembrie 2022
aryel, utilizator
În astfel de procese se întâmplă să dureze cauza mai mult decât trebuie deoarece procedura cu străinătatea merge anevoios. Puteți să faceți și dvs, cu încuviințarea instanței, procedura prin trimiterea citației printr-un curier rapid.
Dacă nu se poate face procedura, din morive de lipsă a pârâtului de la adresa cunoscută, se va face citarea la ușa instanței, printr-un anunț la mica publicitate, precum și prin numirea unui curator special care să reprezinte interesele pârâtului. Curatorul special este un avocat desemnat de instanță, pe care dvs trebuie să-l plătiți.

Alte discuții în legătură

Citarea în strãinãtate Popescu2012 Popescu2012 I. 1. Potrivit căruia criteriu instanta poate alege citarea în străinătate cu scrisoare recomandata în conformitate cu prevederile codului de procedura ... (vezi toată discuția)
Pot sa divorțez? Florina-CarmenRadu-Farkas Florina-CarmenRadu-Farkas Sunt despărțită de soțul meu de peste 3 ani și aș vrea să divorțez. El e plecat în străinătate și mi s-a spus ca nu va fi procedura completa dacă ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate dianapopa dianapopa buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. situatia este urmatoarea: am dat nastere unui copil rezultat dintr-o relatie neconcretizata legal. tatal biologic nu ... (vezi toată discuția)