avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cheltuieli intretinere garsoniera nelocuita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cheltuieli intretinere garsoniera nelocuita

Am o garsonierara in care nu sta nimeni de un an de zile. Pana luna trecuta am platit doar administratorul, apa meteorica si femeia de servici . De luna aceasta trebuie sa mai platesc si pentru curent si gunoi menajer. Va rog daca poate cineva sa-mi spuna ce cheltuieli la intretinere trebuie sa platesc, sau ce sa fac sa platesc cat mai putin tinand cont ca nu locuieste nimeni si nici nu va locui nimeni de acum in continuare cel putin 1 an de zile.
Va multumesc
Daca nu locuieste nimeni veti fi scutita de plata electricitatii, a gazelor si a gunoiului, cheltuieli care se repartizeaza pe numar de persoane.

Restul cheltuielilor repartizate in functie de suprafata (cota-parte indiviza) le veti plati in continuare.
La care nr.de persoane se impart cheltuielile cu gunoiul si electricitatea daca la garsoniara figureaza 0(zero) persoane.
Factura care vine de la furnizor se imparte la numarul de persoane de pe scara sau din bloc (depinde ce s-a avut in vedere cand s-a emis factura) si rezulta o cota / persoana.
Apoi fiecarui apartament i se inmulteste cota / persoana cu numarul persoanelor.
In cazul dv. se inmulteste cu 0(zero) persoane si da 0(zero).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotele de intretinere pentru un apartament nelocuit mariaba mariaba Am citit discutiile din forum pe subiect dar doresc totusi o clarificare si baza legala a acesteia pentru situatia urmatoare: Intr-un apartament au locuit 3 ... (vezi toată discuția)
Zero persoane la intretinere carmen craiu carmen craiu Pot fi trecute 0(zero) persoane la intretinere? (vezi toată discuția)
Din ce bani cumpar un pres la bloc? Dana Marin Dana Marin Vrem sa cumparam pentru bloc doua presuri, niste borcane de flori, un avizier. Am strans un fond de rulment. NU stiu la ce se foloseste acel fond de ... (vezi toată discuția)