avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Activitate lulu_79

Activitate lulu_79

Buna ziua,
Sunt angajata la o firma particulara. Sunt deja in luna a opta iar pe 15-17 decembrie ar trebui sa nasc. Vroiam sa stiu care sunt conditiile pentru a beneficia de concediu prenatal. si cine elibereaza aceste documente pentru concediu, doctor de familie sau doctor specialist?
Si inca ceva: cu cat timp inainte ar trebui depuse aeste documente?
Va multumesc
As dori sa aflu o parere autorizata in legatura cu posibilitatea ca la inregistrarea unui contract de inchiriere intre o pers fizica si una juridica ca document de posesie a spatiului inchiriat sa poata fi adusa o adeverinta de rol agricol de la primarie.
Cu multe multumiri anticipate, Ionela S.

Va rog ... e ff urgent-trebuie sa iau o decizie privind deschiderea unei noi locatii
Va multumesc foare mult.
Precizez ca lipsa documentelor este exclusiv din vina Primariei/Cons local intrucat nu au obtinut momentan Puz, Pug, etc
Buna ziua
As dori sa stiu daca se pote infiinta un PL intr-un spatiu anexa a locuintei mele(eu sunt asociat unic si intentionez sa inchei un contract de comodat intre mine si SC).
Precizez ca locuinta si anexa se afla pe un teren obtinut prin legea 15/2003 si ca momentan nu am decat adeverinta de la primarie precum ca posed locuinta si anexe la adresa...
Cu multumiri anticipate precizez ca atept opinii ffff urgent
Răspuns la discuția furt de identitate....
multumesc mult, raspunsul ma ajuta foarte mult. intrebarea este:
pentru a depune plangerea penala in care eu ma consider parte vatamata , unde trebuie sa merg? e necesara prezenta mea la brasov unde se instrumenteaza cazul? pot trimite plangerea prin posta la brasov? sau pot face plangerea la orice sectie de politie (locuiesc in bucuresti dar momentan nu am rezidenta, domiciluil meu e in pitesti)
Răspuns la discuția furt de identitate....
pe mine ma intereseaza sa aflu mai mult ca orice identitatea persoanelor din acest dosar. sa va spun si de ce : din cate stiu eu, din cate am inteles in discutia mea cu ei la brasov ei cerceteaza firma si activitatea acesteia din 2005 de la infiintare si pana in 2008 -august cand a fost radiata din oficiu. nu stiu cum stau lucrurile , nu cunosc asa bine legea, implicit cand se pune o astfel de problema trebuiesc cercetate si persoanele care au contribuit la acest act de furt de identitate si la faptele comise de ei in interiorul firmei???
ce implica inscrierea ca parte civila si vatamata intr-un proces?
Răspuns la discuția furt de identitate....
multumesc frumos pt raspuns,
politistul care mi-a pus intrebarile mi-a spus sa merg la camera de comert sa cer toate informatiile despre aceasta firma sugerandu-mi ca cei de acolo m-i le vor da, eventual o copie a datelor despre societate, ca dora e pe numele meu.
eu in schimb ma tem sa fac asta pt ca desi e pe numele meu nu e a mea. ma gandeam sa merg la dna sa fac o sesizare acolo.
sunt implicati cei cate au vandut firma , cei care au cumparat-o notarul care a finalizat actele, persoana care a inchiriat spatiul, persoana care a primit imputernicire sa mearga la camera de comert, inca un alt notar sau tot acelasi.
zilele trecute la Brasov.... m-au chemat la crima organizata pt ca in 2005 cineva a infiintat o firma pe numele meu ( din cele in care se "comercializau" din italia diferite utilaje grele urmand a fi vandute in romania). problema e ca eu din martie 2004 am plecat din tara, in germania si mai apoi in italia ( cu un contract de munca in regula). mi-au aratat o copie de pe buletin- poza nu era a mea, la fel si semnatura, scrisul.
faptele sunt urmatoarele: 1) societate cumparata pe numele meu , 2) inchirierea unui spatiu comercial pt desfasurarea activitatii, 3) imputernicirea unei persoane pt a merge la camera de comert si a face actele firmei.
la politie, totul parea in regula, in sensul ca au realizat ca eu nu am nici o vina. ce ma intereseaza; care sunt persoanele carora le pot face plangere penala si de unde pot obtine identitatea acestor persoane?
dosarul se judeca la brasov dar persoanele respective sunt din ploiesti din cate am inteles eu dupa miile de intrebari din partea anchetatorilor in privinta relatiilor mele din ploiesti.
va multumesc