avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare punct lucru - imobil fara acte
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare punct lucru - imobil fara acte

Buna ziua
As dori sa stiu daca se pote infiinta un PL intr-un spatiu anexa a locuintei mele(eu sunt asociat unic si intentionez sa inchei un contract de comodat intre mine si SC).
Precizez ca locuinta si anexa se afla pe un teren obtinut prin legea 15/2003 si ca momentan nu am decat adeverinta de la primarie precum ca posed locuinta si anexe la adresa...
Cu multumiri anticipate precizez ca atept opinii ffff urgent
Cel mai recent răspuns: lulu_79 , utilizator 13:30, 11 Martie 2013
teoretic trebuie atasat autorizatie de construire proces verbal finalizare lucrari conform dispozitiilor legii indicate de dvs, in termen de 1 an trebuia sa incepeti demersurile legale conform legii 50/1991, avand acea adeverinta puteti incerca sa depuneti mentiunea pentru autorizarea punctului de lucru.
Va multumesc foare mult.
Precizez ca lipsa documentelor este exclusiv din vina Primariei/Cons local intrucat nu au obtinut momentan Puz, Pug, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren cu pug aprobat sgeorgescu81 sgeorgescu81 Salutare, Sunt interesat sa cumpar un teren in vederea construirii unei locuinte. Am gasit un teren care are PUG aprobat, dar acum as vrea sa stiu ce pasi ... (vezi toată discuția)