avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire pe teren cu PUG aprobat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire pe teren cu PUG aprobat

Salutare,
Sunt interesat sa cumpar un teren in vederea construirii unei locuinte.
Am gasit un teren care are PUG aprobat, dar acum as vrea sa stiu ce pasi mai sunt de urmat ca sa obtin autorizatia de contruire. Sper sa nu mai fie necesar intocmirea unui PUZ, care stiu ca-i si foarte costisitor si anumite primarii te obliga sa faci PUZ ptr minim 5000mp..
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 01:49, 27 Februarie 2011
solicitati un certificat de urbanism de la primarie si vi se vor enumera acolo conditiile ce trebuie indeplinite, regulile de respectat si actele necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire.
Certificatul de urbanism poate fi solicitat de catre proprietar! In acel CU se vor preciza(pentru cumparator) ce are voie sa faca, care este gradul de ocupare al terenului in zona POT si CUT, nivelul de inaltime,...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie atepelus atepelus Autorizatia se poate obtine in baza PUG( certificat de urbanism) la terenurile libere de contructii sau este obligatoriu ca zona sa aiba o documentatie ... (vezi toată discuția)
Pot obtine aut de construire pe un teren intravilan cu puz expirat? stanahorea stanahorea Buna ziua, Am cumparat un teren in Cluj-Napoca, in anul 2016. Atunci terenul avea PUZ, iar aut de construire se putea elibera fara probleme (PUZ-ul a ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)