avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate paulnnnn

Activitate paulnnnn

Multumesc mult pentru raspuns. Ce inseamna rezerva copiilor? Intentia mea era sa las celor doi nepoti minori ai baitului o casa si fetei apartamentul.
Multumesc mult penru raspuns. Cum sa fac contractul? merg la notar si mi-l face? Cei carora vreau sa le dau trebuie sa vina sa semneze? Nepotii sunt mici doar fata e majora.
Am doi copii, un baiat si o fata. Baiatul are doi copii.. Vreau sa fac un testament. Celor doi nepoti le las casa si fetei un apartament.. Dupa decesul meu ei vor mai fi obligati sa dezabata succesiunea?. Casa este pe numele meu, apartamentul este pe numele meu si al sotiei. Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Am fost formator cu contracte de munca pe 9 formari efectuate, in perioada 2022-2023, intr-un proiect european derulat de o firma din Campina. Proiectul s-a incheiat in 15 august 2023 si eu, impreuna cu alti 3 formatori n-am fost platiti. Nu raspund la la telefon sau whatts. Cum pot/putem recupera banii conform contractelor semnate? Inspectia Teritoriala a Muncii Prahova ar putea sa ne ajute?
Tata decedat, mama traieste iar eu sunt fiu unic.
Nu vreau sa facem dezbaterea mostenirii (casa, apartament).
Dupa decesul mamii eu, fiu unic, nu devin automat mostenitor de drept? sau trebuie sa fac ceva? ce anume?
Tata a murit acum o luna, mama supravietuieste si eu sunt unicul fiu.
Eu nu ma grabesc, mama este batrana si bolnava. Sunt singurul mostenitor.
Este necesara succesiunea?
multumesc anticipat.
Nicoara Paul, teleorman