daca faci pe banii tai atunci nimeni nu are nici un cuvant de spus.daca 51% dintre lacatari au dat acordul atunci restul trebuie sa se supune majoritatii.
problema e ca la unii zici 10 euro la alti 20 la ceilalt 30 si ma nominalezi pe mine...cu firma din germania o sa discuti cu germanii cu noi ai un termen 22.07.2010 orlele 12 dupa aja vorbim la tribunal procuror politie cu dovezile pe masa
am fost inselat cu un contract de lucru in germania,am toate sms-urile pe care le-am primit cu promisiunile despre contract , despre locul de munca si data de plecare anulare data de plecare ect.
pot folosi aceste sms-uri ca dovada la parchet??
atunci maine mergem la parchet si depunem toate actele ce avem la noi am uitat sa mentionez ca domnul SZasz a semnat pe spatele copiilor de buletin ca a preluat acesti bani si a mentionat ca daca se dovedeste ca e inseletorie ne da banii inapoi dupa data de 20.07.2010. au cerut copii si cei din germania vor sa dea in judecata pe domnul SZazsz si firma Thiermann e posibil acest lucru???
.domnul SZasz si acuma (2010.07.20)prosteste vreo 25 de persoane ca maine dimineata (21.07.2010) va trimite in germania pentru lucru.dansul vorbeste in numele firmei Thiermann din Kirchdorf din germania.pe mine personal m-a contactat firma din germania si au zis ca domnul SZasz a mai trimis oameni din tara la firma respectiva pe care au trebiut sa trimita acasa cu sprijinul politiei.domnul Szasz are o p[roblema foarte mare a falsificat contractele oamenilor dupa contractul sau si a scimbat numai numele si adresa titularului.noi pagubitii avem sprijin din partea firmei Thiermann ca in eventualitatea unei proces sa ne trimita lista oamenilor trimisi de catre domnul Szasz in germania si copiile contractelor contrafacute.Va mai aduc la cunostinta ca nu a luat 100-euro de persoana ci 120-130 de euro de persoana.Si aztazi suna pe oamenii pagubiti ca diseara la ora 19 se va prezenta personal la domiciliul acestora si ca maine dimineata la ora 5 am este plecarea.Eu personal am depus o plangere inpotriva d-nul Szasz si maine o sa depun o plangere si la parchet.
Intrebare?? ce sanse avem sa recuperam banii dati domnului Szasz si daca avem posibilitatea sa cerem daune de la dansul ca suntem mai mult care am dat banii din luna mai anul curent.??
multumesc pentru raspuns