avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pot folosi sms-urile ca dovada intrun caz de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pot folosi sms-urile ca dovada intrun caz de inselaciune??

am fost inselat cu un contract de lucru in germania,am toate sms-urile pe care le-am primit cu promisiunile despre contract , despre locul de munca si data de plecare anulare data de plecare ect.
pot folosi aceste sms-uri ca dovada la parchet??
Cel mai recent răspuns: ContSters118014 , utilizator 15:54, 21 Iulie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
depinde inregistrarile audio, video, sms pot fi tratate ca probe preconstituite, de multe ori este necesar un mandat judecatoresc pentru interceptare convorbirilor telefonice, in fiecare caz depinde de judecator daca va incuviinta utilizarea acestor probe
suntem 20 de insi cu acelasi sms-uri cred ca este o dovada esenciala
20 de insi....25 de insi,dontsd mar el hogy hany!n ai fost inselat,am zis ca daca nu reusim sa plecam primiti banii inapoi si nu stiu ce vrei sa dovedesti cu sms uri,eu n am negat nimica,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea audio este proba? veronica-t veronica-t Buna ziua ! Am fost le ITM si am depud o sesizare. Cineva m-a sfatuit sa merg la patron si sa cer in scris ca nu au de lucru pentru mine. M-a sunat contabila ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, ... andreeabrd28 andreeabrd28 Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, insa e ceva mai complicat, findca nu am decat un martor, care nu a fost prezent tot timpul? ... (vezi toată discuția)
Legalitatea inregistrarii si fotografierii salariatilor unei intreprinderi de stat bosianu bosianu Am aflat intamplator ca angajatorul meu institutie de stat ma fotografiaza si ma inregistreaza pe ascuns ca parte dintro hartuire continua de doi ani . Au ... (vezi toată discuția)