Daca sunt angajata de peste 12 luni dar cu 1 ora /minimul pe economie am drept la indemnizatie de crestere copil sau tr sa am un cumul de ore pe an?Multumesc
As dori sa deschid un magazin alimentar micut si m-ar interesa pasii ce va trebui sa-i urmez si eventuale aprobari.Este recomandat sa il fac cu PFA sau Inteprindere?Multumesc
Multumesc, In cazul Concediului cu plata ,depinde doar de doctorul de familie? Stiu ca da doar pe 5 zile daca nu stai internat mai mult,,care ar fi pasii tinand cont ca am fost sa intreb si nu a gasit solutie?. Concediul fara plata tine doar de angajator sau mai trebuie ceva dus chiar si de la doc.
Buna seara! Am o mare dilema in ceeace priveste iesirea din concediu de crestere al copilului.Luna aceasta copilul face 2 ani si ar trebui sa incep munca.Am fost internati luna noiembrie si acum in februarie/martie avem niste controale in urma carora suntem programati pentru operatie de hernie inghinala.As vrea sa stiu cum pot pleca de la munca fara demisie,,sau daca exista posibilitatea de a intra in somaj fara ca firma sa trebuiasca sa desfiinteze locul de munca,deoarece nu ar fi deacord.Mi-ar trebui aproximtiv 3 luni ca sa pot ramane cu bebe pentru recuperare si tratament..As dori cateva sfaturi sii in legatura cu concediul fara plata,,ce ar presupune sau cum pot cere.Multumesc