avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum este mai usor sa deschid un mic magazin ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum este mai usor sa deschid un mic magazin alimentar,,cu PFA sau Inteprindere individuala? Ce pasi ar presupune fiecare in parte?

As dori sa deschid un magazin alimentar micut si m-ar interesa pasii ce va trebui sa-i urmez si eventuale aprobari.Este recomandat sa il fac cu PFA sau Inteprindere?Multumesc
Cel mai recent răspuns: BUTU CLAUDIA , utilizator 10:30, 21 Ianuarie 2013
Buna ziua!
In momentul de fata, nu prea este diferenta intre II si PFA...
Diferenta esentiala era, la un moment dat, faptul ca doar ca II puteai avea si angajati.
In prezent, poti avea angajati si ca PFA....cel putin pt moment, pana nu mai umbla nitel la legislatie.
In ceea ce priveste autorizatiie speciale...nu prea va pot ajuta... Sigur veti avea nevoie de autorizatie DSP, acordul vecinilor daca il deschideti intr-un bloc de locuinte....
Trebuie cumva sa detin neaparat un curs in domeniul vanzarilor,ca sa pot deschide magazinul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa construiesc un magazin alimentar in propria ... Andreeatanasa Andreeatanasa Buna ziua. Doresc sa construiesc un magazin alimentar in propria curte. As vrea sa stiu daca este posibil acest lucru, ce acte as avea nevoie si daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Vreau să îmi deschid un cabinet ca psihoterapeut? Ionut mihnea Ionut mihnea Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu o informație. Tocmai ce am obținut atestatul de libera practica de la colegiul psihologilor pt profesia de ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial pandatao pandatao Buna ziua! In demisolul unei scari a asociatiei de proprietari este un apartament cu destinatie de spatiu comercial. Chiar si inainte de infiintarea ... (vezi toată discuția)