avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau să îmi deschid un cabinet ca psihoterapeut?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau să îmi deschid un cabinet ca psihoterapeut?

Buna ziua.
Va rog să mă ajutați cu o informație.
Tocmai ce am obținut atestatul de libera practica de la colegiul psihologilor pt profesia de psihoterapeut cu drept de libera practica.
Vreau să îmi deschid un cabinet și nu știu dacă îmi trebuie sau nu un PFA sau SRL.
Tot odată dacă îmi deschid PFA sau SRL îmi va trebui și acordul vecinilor? Am întrebat 2 persoane și mi au spus unul așa și unul ba.
Cum trebuie sa procedez.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ClaudiaNV , utilizator 13:44, 4 Decembrie 2020
la dvs acasa? va trebuie acordul vecinilor, fiindca schimbati, macar partial destinatia de locuinta a imobilului cu una comerciala. daca deschideti intr-un bloc de birouri, magazine, etc., nu va trebuie.
PFA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet psihologic cci1967 cci1967 pot deschide un cabinet psihologic intr-un apartament cu trei camere care este al meu,cum trebuie sa procedez ,ce acte imi sunt necesare ,cat costa si cat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de acordul vecinilor pentru pfa? laurasimona laurasimona Buna seara, Sunt inregistrata ca PFA - cu denumirea Cabinet de Psihoterapie. De curand m-am mutat in Bucuresti si am inchiriat un spatiu pentru cabinet. ... (vezi toată discuția)
Cabinet psihologic in bloc de locuinte mancipri mancipri Un cabinet psihologic functioneaza la demisolul locuit al unui bloc ( cu sau fara aprobari !? ). Recent psihologul vinde locatia de la demisol si cumpara un ... (vezi toată discuția)