avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate malmo

Activitate malmo

Am dat o palma cuiva fara ca acea persoana sa fi suferit cumva fizic de pe urma acelei agresiuni.S-a dus la urgente si acolo sau in alta parte i s-a eliberat un certificat constatator al agresiunii respective.Acum ma ameninta ca ma da in judecata.Mentionez ca are si martor,un copil de 12 ani care era de fata in momentul respectiv.Intrebarea mea este in cat timp poate deschide procesul?Adica este un termen in care poate sa actioneze in instanta de la eliberarea certificatului respectiv si constatarea agresiunii?Are acel certificat un anumit timp de valabilitate?Multumesc
Răspuns la discuția divort cu partaj imobil ipotecat
La data cumpararii garsonierei eram casatoriti.Cu fratii mei nu am niciun act care sa dovedeasca imprumutul pentru ca nu stiam ca vom divorta vreodata.Oricum,stiam ca faptul ca mi-au fost incredintati copiii are relevanta in procesul de partaj,deoarece instanta urmareste si interesul copiilor conform Codului Familiei.
buna ziua.doresc si eu sa ma lamureasca cineva asupra unui aspect pentru ca sunt disperata.sunt proaspat divortata...am primit hotararea de divort recent.am 2 copii,unul de 12 ani si altul implineste 18 ani in iulie anul acesta.Ambii mi-au fost incredintati mie.Impreuna cu fostul sot am in comun un apartament care este gaj pentru un credit luat in comun;mentionez ca fostul sot nu locuieste in imobil in prezent si nu a locuit prea mult in el,acesta fiind plecat in Italia de circa 7 ani.Inainte de achizitionarea acestui apartament am locuit intr-o garsoniera luata cu bani imprumutati de la fratii mei.Imprumutul luat pentru garsoniera l-am restituit fratilor mei impreuna cu fostul sot in perioada casniciei.Ulterior,tot impreuna cu fostul sot am vandut garsoniera,cu banii luati pe garsoniera am dat un avans pentru apartament,iar pentru achitarea diferentei pentru apartament am contractat un credit punand apartamentul gaj la banca.Intre timp am divortat,nu ne intelegem nicidecum in privinta partajului,acest lucru afectandu-ma psihic.Copiii sunt la mine,locuiesc in apartament impreuna cu ei.Intrebarea mea este care este solutia in acest caz pentru ca eu sa raman cu apartamentul.Mentionez ca eu platesc ratele le el de circa 2 ani,eu il gospodaresc si am grija de el.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,poate cineva s-a confruntat cu aceasta problema si ma poate lamuri.
Va multumesc.Cu stima.
Discuție partaj
partaj cu 2 copii al unui apartament ipotecat
Discuție divort
Intrebare:sotia a depus cerere de divort la judecatorie.Avem infatisarea in 31.08.2010.Avem in comun o suma de bani si o masina.Este posibil (pentru evitarea unui partaj) o intelegere de comun acord intre noi,prin notariat, prin care eu ii cedez suma de bani(partea mea) si ea sa imi cedeze masina? Multumesc...