avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Intrebare:sotia a depus cerere de divort la judecatorie.Avem infatisarea in 31.08.2010.Avem in comun o suma de bani si o masina.Este posibil (pentru evitarea unui partaj) o intelegere de comun acord intre noi,prin notariat, prin care eu ii cedez suma de bani(partea mea) si ea sa imi cedeze masina? Multumesc...
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:59, 20 Iulie 2010
Puteti face un partaj volunar la notar, dupa ce se va termina dosarul
de divort.
Puteti sa faceti cerere reconventionala si sa solicitati si partajarea bunurilor comune si daca tot ajungeti la o intelegere faceti si o tranzactie si o depuneti odata cu cererea reconventionala.
Sau puteti face un partaj voluntar, la notariat, dupa finalizarea divortului.
Da, este posibil.Incheiati la notariat o tranzactie in maniera in care doriti ( dupa divort evident).
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj prin notar sau instanta? popraz popraz Buna ziua, Eu si sotia mea vrem sa divortam cat mai repede si cat mai civilizat cu putinta. Vrem sa ne intelegem asupra custodiei copilului, program vizite, ... (vezi toată discuția)
Drept de creanta - divort pronuntat, partaj in curs CONFINANCE CONFINANCE Buna ziua, Am 2 intrebari care ma chinuie de ceva vreme, va rog: In cazul in care imi desfasor activitatea profesionala intr-un spatiu proprietate comuna cu ... (vezi toată discuția)
Divort, actiune partaj GEORGE  PASARICA GEORGE PASARICA am prima infatisare pt divort, se poate face si partajul la prima infatisare fara a plati cei 3% di valoarea bunurilor (vezi toată discuția)