Am dat o palma cuiva fara ca acea persoana sa fi suferit cumva fizic de pe urma acelei agresiuni.S-a dus la urgente si acolo sau in alta parte i s-a eliberat un certificat constatator al agresiunii respective.Acum ma ameninta ca ma da in judecata.Mentionez ca are si martor,un copil de 12 ani care era de fata in momentul respectiv.Intrebarea mea este in cat timp poate deschide procesul?Adica este un termen in care poate sa actioneze in instanta de la eliberarea certificatului respectiv si constatarea agresiunii?Are acel certificat un anumit timp de valabilitate?Multumesc
certificatul de la urgenta nu este bun, are nevoie de certificat emis de catre IML. fiind o infractiune ce necesita plingere prealabila, termenul este de 2 luni de la data savirsirii faptei sau identificarii faptuitorului.
Agresiune
bobar
Buna,
sambata seara a suferit o agresiune intr-un club. ce masuri legale poate lua? Mi-a spus ca nu stie cine la agresat. in acea seara a chemat si politia ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica
BStefan
Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)