dan81 a scris:
Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un modele de cerere pentru diminarea sau sistarea pensiei de alimentare.Nu am nici un venit, iar cand am fost actionat in judecata, nu ma aflam in localitate, judecata fiind in lipsa mea ,iar instanta a admis o suma de 330 ron pentru 3 copii.Mentionez ca nu am nici-n venit VA MULTUMESC
sincer..mi-ar fi rusine sa pun aceasta intrebare ... cum adica diminuarea sau sistarea pensiei ? pai 330 de lei vi se pare o suma f mare pt 3 copii ? mie mi se pare chiar f mica ..dar astea`s legile la noi in romania facute de nu stiu cine ...ar trebui cei care fac legile sa isi creasca si ei un copil cu 110 ron pe luna .. sau ma rog cu 220 de lei..findca se considera ca jumatate e din partea celuilalt parinte .. daca nu esti in stare sa-i cresti sau sa contribui cu nimik la intretinerea lor de ce i-ai mai facut ? doar ca sa`i chinui si sa te simti tu mai barbat ca esti in stare sa faci copii ? macar faceai unu ..nu 3 daca esti incapabil sa-i intretii ..mai ales acum cand exista atatea metode contraceptive si nu mai esti obligat sa faci atatia copii .. ba mai mult dupa noul cod civil nu mai exista decat custodie comuna ... chiar nu ar trebui sa existe asa ceva ..custodia ar trebui incredintata doar parintelui care are copilul in , intretinere .. nu sa depinda de celalalt pt orice lucru pe care vrea sa`l faca in favoarea copilului..pt orice trebuie semnatura de la tata .. caruia nu-i pasa si nu il intereseaza de.. dar uite daca mama copiilor ti-ar cere sa renunti definitiv la copii si sa ii treaca pe numele ei..ai fi de acord ?