emil6702 a scris:
Cred ca dvs. puteti sa-l imputerniciti pe avocat. Sper sa nu gresesc:
Imputernicire avocaţială, înscrisul ce are semnificaţia legală de procură, prin care avocatul este împuternicit de client, în baza contractului de asistenţă juridică încheiat, să-l asiste/reprezinte în faţa instanţelor autorităţii judecătoreşti şi a altor organe de jurisdicţie, a organelor de urmărire penală, a autorităţilor şi instituţiilor publice, precum şi în faţa altor persoane fizice sau juridice şi/sau să exercite alte activităţi ce fac obiectul acestui contract. Semnarea î.a. de către client sau reprezentantul acestuia nu este necesară în situaţia în care forma de exercitare a profesiei de avocat atestă identitatea părţilor, a conţinutului şi data contractului de asistenţă juridică în baza căruia s-a eliberat împuternicirea. Semnătura avocatului şi aplicarea ştampilei pe î.a. nu sunt necesare în situaţia în care aceasta este semnată de către client sau reprezentantul acestuia.
stiu si eu asta ..dar eu vb de acea imputernicire care se face de obicei la notar... ca fratele meu sa ma reprezinte oriunde este nevoie in lipsa mea ..