multumesc frumos. auzisem ca exista si o varianta de depunere la cec si de consemnare a firmei, cum ca isi pot retrage banii......insa nu stiu prea multe detalii.
Va rog sa ma indrumati, prin ce metoda pot restitui suma de 200 ron, reprezentand prejudiciul unei firme, in urma unei inselatorii ? mentionez ca reprezentantul firmei nu doreste medierea si nici nu cunosc contul firmei.........darele cunoscute sunt numele firmei, CUI -ul si J-ul. Sunt persoana fizica. Multumesc anticipat!
sotia mea este angajata la o clinica stomatologica , avand contract pe perioada nedeterminata si acum angajatorul o forteaza sa semneze demisia cu acordul partilor , amenintand-o ca nu ii mai plateste salariul pe ultima luna si nici in somaj nu o baga pentru ca nu au achitat darile catre fortele de munca.... suntem disperati si nu stim cum e mai bine sa procedam ... va rugam sa ne invatati cum sa procedam in cazul acesta , ce trebuie facut??? multumim anticipat pentru idei
Fratele meu este casatorit de 6 ani , casatorie in urma careia a rezultat un baetel de 5 ani.Sotii si copilul pana acum 1 saptamana au locuit impreuna cu parintii mei care au si crescut copilul .De o luna in oras se vorbeste ca cumnata mea ar avea un amant , a fost vazuta de mai multe ori iesind de la el din apartament , saptamana aceasta a anuntat ca pleaca in strainatate la munca. Fara acordul sotului sia facut bagajele si a plecat ...in aceeasi zi din oras a plecat si amantul spre aceeasi destinatie ..Spania . fratele meu e hotarat sa divorteze........CE NE SFATUITI SA FACEM PENTRU A AVEA SANSE LA CASTIGAREA COPILULUI IN ACEST CAZ??? .... MULTUMIM ANTICIPAT!