avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... restituire prejudiciu
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

restituire prejudiciu

Va rog sa ma indrumati, prin ce metoda pot restitui suma de 200 ron, reprezentand prejudiciul unei firme, in urma unei inselatorii ? mentionez ca reprezentantul firmei nu doreste medierea si nici nu cunosc contul firmei.........darele cunoscute sunt numele firmei, CUI -ul si J-ul. Sunt persoana fizica. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 14:58, 28 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa aflati la ce banca are firma respectiva contul deschis. Sau, puteti lua bancile la rand, stiind J si RO, si sa intrebati. Succes
multumesc frumos. auzisem ca exista si o varianta de depunere la cec si de consemnare a firmei, cum ca isi pot retrage banii......insa nu stiu prea multe detalii.
Da, există modalitatea consemnării sumei de bani la Cec Bank, vorbiți cu un executor despre procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea9/1998 si legea164/2014 . ordin de plata Mony2015 Mony2015 Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . ... (vezi toată discuția)
Cont bancar pentru capitalul social ciobanuioan72 ciobanuioan72 Buna seara,am depus capitalul social la raifeissen bank pentru infiintarea unei firme.dupa ce am obtinut actele firmei de la registrul comertului,am cerut ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire cristian p cristian p As dori daca se poate sa ma informeze cineva care sunt pasii de urmat in cazul unui cec fara acoperire din partea unei societati comerciale cu raspundere ... (vezi toată discuția)