avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate catalin27

Activitate catalin27

Răspuns la discuția Cursuri pentru adoptie
Va multumesc pentru raspuns , daca mai am neclaritati o sa revin asupra problemei
Mii de multumiri
Cu respect
Buna ziua
Aveti idee ce curs trebuie sa ai ca sa poti sa adopti un copil ?
Eu si sotia mea suntem intr o situatie mai delicata , de aceea trebuie sa luam in considerare si aceasta varianta.Amandoi iubim copii dar se pare ca nu prea o sa avem parte de ei, decat daca sunt nepoti.Asa incat am inceput sa ma informez despre documentele si pasii care trebuiesc facuti pentru a adopta un copil , dar din cate am inteles trebuie sa facem un curs si sa luam un atestat pentru a benefia 1 an de zile de timpul necesar pentru a adopta ....
Va rog mult cine cunoaste legea si stie cam ce pasi trebuiesc facuti sa mi dea si mie de veste...
Cu respect
Catalin
Răspuns la discuția Verificare apometre
Buna ziua
Am avut si eu aceeasi problema acum 2 saptamani
Incercati legea 233 pe 2004 dar nu cred sa gasiti ceva
Am inpresia ca astia fac acum verificarile astea metrologice in mod abuziv......cred ca vor sa vada de fapt cine le matraseste ......cum sa furi la apa .....sa dai consum 0 in conditiile in care sunt 3 persoane in apartament e chiar ridicol....
Dar eu nu am rezolvat nimic asa incat a ramas in pom toata treaba...
Cu respect
Buna ziua
Sunt nou in aceasta comunitate asa incat nu stiu daca s-a mai discutat acest subiect.
A venit presedintele blocului cu o lege 233/2004 prin care locatarii sunt obligati sa plateasca unde va in jur de 90 lei pt o verificare a apometrelor si a repartitoarelor de caldura.
Am fost la dansul cu mai multi vecini de pe scara si l-am rugat sa ne explice de ce trebuie sa platim pt aceasta verificare si el ii tot dadea inainte cu legea mai sus mentionata fara a da un raspuns precis.
Rugamintea mea si intrebarea este...daca vreau sa renunt la repartitoarele de caldura cum o sa platesc (calculat in sistem pausal stiu) mai mult sau mai putin fata de ceilalti vecini din bloc si cu cat si de ce , prin spusele presedintelui de bloc legea ma obliga si nu pot renunta la aceste ceasuri de caldura .
Mentionez ca noi , locatarii scarii am aflat abia acum (ceasurile fiind montate in 2005 ) ca am semnat un contract cu firma techem pe 10 ani conform contractului semnat de presedinte in numele locatrilor.
Ce putem facem ?
Va rog daca se poate un raspuns precis pe intelesul tuturor si foarte sincer .....
Multumesc anticipat.....
O zi cat mai placuta