avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cursuri pentru adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cursuri pentru adoptie

Buna ziua
Aveti idee ce curs trebuie sa ai ca sa poti sa adopti un copil ?
Eu si sotia mea suntem intr o situatie mai delicata , de aceea trebuie sa luam in considerare si aceasta varianta.Amandoi iubim copii dar se pare ca nu prea o sa avem parte de ei, decat daca sunt nepoti.Asa incat am inceput sa ma informez despre documentele si pasii care trebuiesc facuti pentru a adopta un copil , dar din cate am inteles trebuie sa facem un curs si sa luam un atestat pentru a benefia 1 an de zile de timpul necesar pentru a adopta ....
Va rog mult cine cunoaste legea si stie cam ce pasi trebuiesc facuti sa mi dea si mie de veste...
Cu respect
Catalin
Cel mai recent răspuns: catalin27 , utilizator 09:12, 18 Ianuarie 2011
nu aveti nevoie de nici un curs doar de multa multa multa rabdare ca adoptia dureaza ........................trebuie sa dati dovada ca sunteti o familie cu intentii bune .mergeti la directia copilului si demarati actele de procedura ptr a nu mai pierde timpul , de acolo ve-ti primi documentatia necesara ...sa stiti ca dureaza ..succes si rabdare
Va multumesc pentru raspuns , daca mai am neclaritati o sa revin asupra problemei
Mii de multumiri
Cu respect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantarea 10.000 euro pt tineri excuseme excuseme Doresc sa stiu daca printre dvs a depus cineva documentatia necesa obtinerii celor 10 mii euro...daca da, va rog, as dori sa cunosc anumite detalii vis a vis ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din regimul agricol armyra73 armyra73 care sunt pasii , taxele si timpul pentru scoaterea a 375m² in Pitesti , din regimul agricol , pentru a putea demara o constructie de locuit ?#-o (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? ContSters242749 ContSters242749 Sunt casatorita de 19 ani si sunt impreuna cu familia in Italia.Sotul meu lucreaza eu nu,avem un copil de 3 ani ,avem rezidenta in Italia dar si in Romania ... (vezi toată discuția)