Cum se face promovarea unui bibliotecar angajat la o biblioteca judeteana(care are ordonator de credit Consiliul Judetean) de pe ssd pe studii superioare? Se tine cont de Hotararea 286/2011 - pe gradul imediat superior celui de debutant? Sau se tine cont si de prevederea Legii salarizarii pe 2017, Cap. Administratie, conform careia postul se transforma dar fara diminuarea venitului salarial?
la aceasta data, mai 2014, posturile vacante din sistem bugetar care au fost anulate anul trecut au ramas anulate?( verdictul curtii a fost de neconstitutionalitate!)
Se poate transforma postul din SSD in S fara pierderea gradului in 2014 dupa modificarile legii salarizarii? Mentionez ca sunt bugetar, angajat de 13 ani in functia de bibliotecar, mi-am luat toate gradele pe acest nivel si am terminat acum 2 ani fac. de Biblioteconomie si Stiinta informarii, cu master, deci studii de specialitate. As vrea sa trec pe studii superioare dar fara diminuarea salariului. Exista vreo posibilitate in acest sens? Am inteles ca la functionarii publici exista deja specificatia cf. careia se trece la gradul superior celui de debutant, dar pastrandu-se venitul salarial. La contractuali exista ceva asemanator?
sa intleg ca nu este nicio posibilitate de promovare(alta decat retrogradarea mai ales financiar vorbind) pentru persoanele care se specializeaza in meseria pe care o practica?(angajati contractuali)
buna ziua,
Cum se poate transforma postul din ssd in s fara pierderea gradului ? Mentionez ca sunt bugetar, angajat de 13 ani in functia de bibliotecar, mi-am luat toate gradele pe acest nivel si am terminat acum 2 ani fac. de Biblioteconomie si Stiinta informarii, cu master, deci studii de specialitate. Cum pot obtine transformarea postului din SSD in studii superioare fara pierderea gradului profesional?