in cazul in care titularul unui credit bancar de nevoi personale decedeaza si are un mostenitor (fiu), poate fi acesta obligat sa plateasca datoria ramasa, avand in vedere ca de pe urma titularului nu a ramas nimic (proprietati, bunuri de valoare, etc) care sa fie mostenite de catre fiu?
buna ziua, as avea niste intrebari legate de concediul postnatal si stimulentul de insertie...
daca viitoarea mama nu lucreaza, poate beneficia tatal copilului de concediu postnatal? (in acest caz care e cuantumul indemnizatiei?)
...si daca nu beneficiaza nici mama (fiindca nu indeplineste conditiile), nici tatal (nu doreste) de concediu postnatal, poate tatal beneficia de stimulent de insertie? care este procedura de a beneficia de acest stimulent?
multumesc anticipat de raspuns
as dori sa stiu daca as avea drept la indemnizatie de crestere a copilului in situatia in care am terminat facultatea, in prezent sunt la master, dar nu lucrez nici unde astfel ca nu am carte (contract) de munca.
buna ziua,
am si eu cateva intrebari referitoare la pensia de urmas...an 24 de ani si primesc pensie de urmas dupa ambii parinti. pana acum 2 luni primeam 350 de lei iar acuma, in urma unei cereri de recalculare mi s-a majorat la 750 de lei. am terminat o facultate si anul acesta si masterul si astfel nu voi mai primi pensie in continuare. intrebarea mea ar fi daca doresc sa-mi continui studiile cu un alt masterat sau sa ma inscriu la o a 2-a facultate, as mai primi pensie pana la 26 de ani? o alta intrebare ar fi in ce masura pot sa cumulez pensia de urmas cu o carte de munca? este adevarat ca cei cu ambii parinti decedati s-ar incadra la o exceptie a legii si ca pot cumula pensia cu un salariu indiferent de suma rezultata? multumesc anticipat