Va rog sa ma lamuriti, sunt psiholog în asistența socială. Am o vechime in actualul loc de munca de 6 ani si 8 luni. In care grila de salarizare ma incadrez. Ar trebui sa fiu platita dupa vechimea in Colegiul Psihologilor din Romania sau conform vechimii in actualul loc de munca.
Cu stima,
Cristina Lupu
Lucrez la un centru de zi pentru copii ,subordonat Primariei , sunt consilier educatie.In timpul scolii lucrez 4 ore cu copiii din cele 8 de program. In timpul vacantei lucrez 5 ore la copii din 8 ore .Obligatia mea este sa indrum copiii la lectii,apoi sa fac programe educationale. Mentionez ca sunt absolventa de Psihologie,sunt incadrata chiar cu studii superioare.Totodata mentionez ca in cele 4 ore ,respectiv 5 ore eu nu beneficiez de nici 5 min pauza.La scoala cadrele didactice se refac dupa cele 50 min ora ,au 10 min pauza. Doresc sa va intreb daca este normal sa lucrez 8 ore de program.Nu beneficiez de nici o reducere de program? Va multumesc!!!!!
Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt reglementarile in vigoare pentru pastrarea linistii la bloc? Care sunt orele care trebuie respectate? Va multumesc!!!