avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Activitate aylynk

Activitate aylynk

Răspuns la discuția va rog sa ma ajutati
nu stiu daca cumparatorul este de buna credinta pt ca nu a venit sa vada apartamentul deloc. apartam a fost vandut in oct 2010. asta am aflat la finante cu ajutorul politiei, noi abia acum am aflat ca nu mai este proprietar, Cineva, nu stim inca cine, l-a luat zilele trecute , l-a imbatat bine si la inchis intr-o garsoniera inchiriata, timp in care i s-a spart usa ,i-a schimbat-o i-a dus toate lucrurile la gunoi, Cand a reusit sa iasa de la acea garsoniera si s-a dus acasa i-a spus ca nu mai e casa lui. Acea persoana care l-a dus in garsoniera cred ca i-a luat si buletinul, probabil sa nu mai poata face altul ca nu mai are domiciliu stabil. Recidivistul , asa e in calculatorul politiei , cred ca l-a invatat cineva cum sa faca. e incredibil ce se poate intampla in tara nostra, si cat de usor poti ramane pe drumuri.
povestea din 10 martie continua ...unchiul meu a fost dus in alt oras spunandu-i-se ca acolo e o agentie care are locuri de munca pt spania, nu era deschis la agentie si recidivistul i-a spus ca-l ajuta dar trebuie sa mearga la notar sa-i faca o procura prin care o sa-l ajute sa plece din tara (fara aceasta procura nu poate sa-i obtina , iar pe el sa-l duca la el acasa, intr-un sat din apropiere sa-l astepte ca, ca este mai batran , nu are rabdare, oboseste, asta au discutat la un bar sub influenta a 2-3 pahare de vin, procura s-a facut pt ca a zis ca este unchiul lui si nu vb, este bolnav, are probleme psihice (asa a spus notarul unde s-a facut procura). Dupa semnatura unchiul a fost dus la o stana iar recidivistul a venit in oras a scos copie dupa contract si a vandut apartamentul lasandu-l pe drumuri. Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti ce sa fac.
Răspuns la discuția urgent -inselaciune
si ati avut castig de cauza? in acest timp noul proprietar il poate vinde? pe ce baza s-a incheiat contractul de v/c? nu trebuia dat pierdut cel original? sau exista inselaciune si cu cei de la biroul notarial?
si se mai poate recupera apartamentul sau trebuie mers prin tribunal?
intre unchiul meu si cumparator (un tigan traficant ). unchiul meu spune a baut cu cineva si nu-si aminteste altceva, a fost o periada cand nu-si gasea buletinul, l-a dat pierdut si a facut altul, atunci s-a facut tranzactia. am anuntat politia, parchetul si maine televiziunea.
unchiul meu a avut un apartament , proprietar. De cativa ani a avut probleme de sanatate, chiar si la psihiatrie a fost internat, probleme cu capul. In aceste conditii a luat mama mea contractul e la apartament ca sa nu-l insele cineva si sa -i ia APARTAMENTUL. Zilele trecute a fost dat afara din apart. pt ca aceasta a fost vandut. Intrebarea mea este: cum s-a putut vinde fara contractul in original?,si ce se mai poate face ca sa recupereze apartamentul? cine a facut fala in acte? mentionez ca unchiul meu nu vb si gandeste logic.
Imi putei calcula si mie cat ar trebui sa iau in concediu de sarcina si lauzie?
Intru in concediu sarcina si lauzie la 01 oct 2010 si veniturile pe ultimele 6 luni sunt urmatoarele:
venit brut venit net sal net
sept 2010 1185 1066 932
aug 2010 1256 1036 906
iul 2010 1256 1036 906
iun 2010 1675 1382 1188
mai 2010 1675 1382 1188
apr. 2010 1884 1554 1328

in urma indrumarilor d-voastra ar fi trebuit sa iau pe luna octombrie
63lei/zi *21 zile=1323lei
1323 - 63=1260

Contabila a calculat 846 lei . Este corect asa? sau cum am calculat eu ? ASTEPT RASPUNSUL D-VOASTRA.
va multumesc mult.
Imi putei calcula si mie cat ar trebui sa iau in concediu de sarcina si lauzie?
Intru in concediu sarcina si lauzie la 01 oct 2010 si veniturile pe ultimele 6 luni sunt urmatoarele:
venit brut venit net sal net
sept 2010 1185 1066 932
aug 2010 1256 1036 906
iul 2010 1256 1036 906
iun 2010 1675 1382 1188
mai 2010 1675 1382 1188
apr. 2010 1884 1554 1328
O persoana care este angajata cu carte de munca cu norma intreaga , dar care este si PFA in alt domeniu , trebuie sa plateasca de doua ori contributia la sanatate si la CAS? Va multumesc !