Sunt persoana fizica propietar al unui spatiu ( cumparat de la D.S.P.)situat la parterul unei case .Etajul este locuit de mai multe familii,chiriasi la D.S.P.Aceasta institutie la cererea chiriasilor a hotarat repararea acoperisului,cheltuiala la care sunt obligata sa particip mi s-a comunicat cu o cota parte (hotarata tot de ei dupa calcule????? e propietar sa plateasca).Exista lege care sa ma oblige sa platesc oricand hotarasc ei sa faca imbunatatiri, reparatii?Mentionez ca acum un an am facut o sesizare privind balconul chiriasilor care e ruginit si sta sa cada pe geamurile mele nu s-a luat nici o masura, acum au spus ca il fac si pe acela.Pe banii mei?
Administratorul unui bloc cu 2 scari doreste reabilitarea blocului (pereti exteriori, geamuri, instalatie-tevaraie) cu ajutorul fondurilor de la primarie. Eu detin o garsoniera in acest bloc mentionez ca aceasta este izolata termic si are geamurile termopan ,istalatia este schimbata toate acestea facute de mine.Exista o lege care ma poate obliga sa accept reabilitareaatat timp cat eu am imbunatatirile necesare?Sunt pensionara singura si nu imi pot permite sa platesc alti bani pe o perioada de 5 ani.
Buna ziua sunt administrator la o soc. com. am primit o citatie judecatoreasca- cerere de emiterea a unei ordonante de plata pentru neplata unor facturi .pana la 5 aug trebuie sa trimit o intampinare . Eu vreau sa platesc suma dar in 2-3rate (luni) cum sa procedez? daca reusesc sa platesc toata suma pana la data judecatii am scapat? sau ar trebui sa platesc cheltuieli de judecata(nu stiu cat reprezinta) si penalitati mentionez ca nu sunt specificate pe factura si nu am un cotract cu firma respectiva