avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reparatii acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reparatii acoperis

Sunt persoana fizica propietar al unui spatiu ( cumparat de la D.S.P.)situat la parterul unei case .Etajul este locuit de mai multe familii,chiriasi la D.S.P.Aceasta institutie la cererea chiriasilor a hotarat repararea acoperisului,cheltuiala la care sunt obligata sa particip mi s-a comunicat cu o cota parte (hotarata tot de ei dupa calcule????? e propietar sa plateasca).Exista lege care sa ma oblige sa platesc oricand hotarasc ei sa faca imbunatatiri, reparatii?Mentionez ca acum un an am facut o sesizare privind balconul chiriasilor care e ruginit si sta sa cada pe geamurile mele nu s-a luat nici o masura, acum au spus ca il fac si pe acela.Pe banii mei?

Alte discuții în legătură

Cine se ocupa de renovarea balcoanelor? alexa_m alexa_m Locuiesc intr-un bloc construit prin anii '70 Este intr-o stare destul de proasta, indeosebi balcoanele. La fiecare etaj placa de beton a balconului s-a ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri cu asociatia de locatari ... danieladdi danieladdi Buna ziua,am multe nelamuriri cu Asociatia de locatari .. locuiesc la etajul 4 - ultimul etaj , acoperisul nu este reconditionat , fiecare a facut ... (vezi toată discuția)
Reparații acoperis bloc cu spatii comerciale la parter tibiolah tibiolah Reparații terasă acoperiș, La un imobil de P+10 etaje, cu parter comercial, s-a efectuat reparația acoperișului - acesta fiind degradat. Fară o ... (vezi toată discuția)