avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate darlin

Activitate darlin

Răspuns la discuția salariul de asistent personal
buna ziua , oare am inteles eu gresit- ca asistent personal in legatura cu concediul de odihna avem dreptul la salariul intreg pe luna respectiva , plata zilelor de concediu asta ar veni inca un salariu depinde de zilele c.o.si pe deasupra si inca o indemnizatie pt copil?! - asta din urma nu stiam sau poate am inteles gresit.........
Răspuns la discuția furt calificat din hipermarket
buna seara , am comis si eu din pacate un furt calificat dintr un magazin anul trecut in iulie am dat declaratii am fst si la politie cand am fost chemata(prejudiciul a fst recuperat 35 lei),a fst prima si ultima oara n viata mea ....dupa atatea lunisunt 8 luni si nu mi a vnt nimic acasa, tot astept zi de zi in cutia postala poate o veni vreo amenda sau ceva o instiintare, nimic oare ce s o intampla i mi vin prin minte fel si fel de ganduri.....d voastra ce parere aveti, astept de atata vreme!
buna ziua , sunt darlin am postat aici la pagina 33 ......dupa atatea luni dupa un furt calificat din iulie anul trecut si pana acum sunt aproape 7 luni si nimic am tot asteptat zi de zi in cutia postala poate o veni vreo amenda sau ceva o instiitare, nimic oare ce s o intampla i mi vin prin minte fel si fel de ganduri....d voastra ce parere aveti,astept de atat vreme!
Răspuns la discuția furt calificat in loc public
chiar nu ma poate ajuta nimeni?........multumesc dacu dan pt mesaj ,in ce incurcatura am intrat:">
Răspuns la discuția furt calificat in loc public
buna dimineata!va rog ajutati ma ....de cateva zile incoace nu pot fi linistita ,pe 13 iulie am sustras din rafturi de la un supermarchet produse in valoare de 30-35 ron pana n 35 lei, de aici va da ti seama am fst vazuta pe camere m au luat cei d acolo la un control de rutina au chemat politia am dat declaratii , am recunoscut fapta , am platit produsele si inca ceva am rupt codurile de bare de pe produse(asta cred ca mi agraveaza mai mult situatia). Azi m a sunat un politist , i mi era si rusine sa ajung in fata lui,am fost la politie iar declaratii i am spus ca a fost o ratacire si regret cele intamplate mi a spus ca mi s a facut dosar penal furt calificat si parca urmarire penala , nu prea inteleg termenii astia, si mi a zis ca si cu avocat si fara tot una e deci a specificat fara aparare asa a scris in declaratii si nici nu mi as permite un avocat ca am un salariu de 500 ron.l am intrebat cam ce ma asteapta si mi a zis ca o amenda de vreo pana n 100lei si i am zis sa mi trimite amenda pe apartamentul vecinei sa nu mai vada sotul meu cele intamplate...acum ce o sa mi se intample e prima data cand fac asa ceva pana acum nu am antecedente la politie nici acum nu pot realiza ce am fct....sunt foarte stresata mi e frica sa nu ajung la peniteciar am si o fetita de 6 ani si un sot de care mi ar fi rusine daca ar afla...va rog frumos va rog din suflet sa mi raspunde ti si mie sa stiu cam la ce sa ma astept! inca o intrebare--cazierul i mi ramane patat ,acum 2 saptamani mi am dat licenta ca sa pot sa mi gasesc un loc de munca mai bun si dupa fapta care am facut o credeti ca o sa raman marcata toata viata ?.......
va multumesc inca odata ,o sa vin si cu finalul pataniei mele ,sunt mai linistita, n o sa mai fac asta in viata mea la cat stres am acumulat; daca intram aici pe forum pana sa fac fapta sigur nu o realizam la cate cazuri sunt p aici , te inspaimanti numai ce citesti ........viata i ti rezerva multe....:">
va multumesc mult pt raspuns ,parca m am mai linistit , o singura intrebare mai am- cazierul i mi ramane patat ,acum 2 saptamani mi am dat licenta ca sa pot sa mi gasesc un loc de munca mai bun si dupa fapta care am facut o credeti ca o sa raman marcata toata viata ?.......
buna ziua!va rog ajutati ma ....de cateva zile incoace nu pot fi linistita ,pe 13 iulie am sustras din rafturi de la un supermarchet produse in valoare de 30-35 ron pana n 35 lei, de aici va da ti seama am fst vazuta pe camere m au luat cei d acolo la un control de rutina au chemat politia am dat declaratii , am recunoscut fapta , am platit produsele. Azi m a sunat un politist , i mi era si rusine sa ajung in fata lui,am fost la politie iar declaratii i am spus ca a fost o ratacire si regret cele intamplate mi a spus ca mi s a facut dosar penal furt calificat si parca urmarire penala , nu prea inteleg termenii astia, si mi a zis ca si cu avocat si fara tot una e deci a specificat fara aparare asa a scris in declaratii si nici nu mi as permite un avocat ca am un salariu de 500 ron.l am intrebat cam ce ma asteapta si mi a zis ca o amenda de vreo pana n 100lei si i am zis sa mi trimite amenda pe apartamentul vecinei sa nu mai vada sotul meu cele intamplate...acum ce o sa mi se intample e prima data cand fac asa ceva pana acum nu am antecedente la politie nici acum nu pot realiza ce am fct....sunt foarte stresata mi e frica sa nu ajung la peniteciar am si o fetita de 6 ani si un sot de care mi ar fi rusine daca ar afla...va rog frumos va rog din suflet sa mi raspunde ti si mie sa stiu cam la ce sa ma astept!:">