Buna, ne confruntam cu o problema si va cerem un sfat. Ce putem face daca sa schimbat educatoarea de la grupa fiului meu desi se stia ca toti parintii nu sunt de acord cu aceasta schimbare, mentionez ca in toamna sau purtat unele discutii cu directorul scolii in acest sens. ce este m-ai grav este faptul ca incepand cu inceperea anului scolar grupa mica se va uni cu grupa mijlocie, de parca nu ar fi fost de ajuns ca au schimbat educatoarea. Ce putem face pentru a o readuce pe educatoare inapoi?
Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu ce putem face in urmatoarea problema. Directorul Scolii vrea sa schimbe educatoarea de la gradinita, dar toti parintii nu sunt de acord cu aceasta schimbare. putem face ceva in acest sens? astept raspuns
E posibil să ceri plata "în plic" (chas) a salariului dacă firma nu operează cu "casierie"? conform constitutiei tarii si codului munci pot primi (forta firma sa primesc) salariul chas?
Buna as dori sa stiu daca pot sa imi primesc drepturile de salar in mana (chas) in situatia in care firma are peste 2000 de angajati iar drepturile de salar ne sunt platite prin banca (card). Ce ar trebui sa fac pt a ridica salariul chas? sau ce pot face daca depun cerere si aceasta este respinsa?
Buna ziua, as dori sa stiu daca pot fi executat silit de catre cei de la EOs pentru o datorie la BCR daca nu am fost instiintat despre cesiune si aceasta sa facut fara acordul meu, iar BCR-ul a dat datele personale celor de la EOS fara acordul meu? Stiu ca conform art. 1578 noul cod civilal 1 lit a nu au drepul sa face cesiunea fara acordul meu. Intrebarea mea este cum pot sa ma apar si sa anulez executarea silita avand in vedere de cele spuse m-ai sus si de faptul ca in contractul de credit sunt trecut si acele comisioane ilegale ( de risc ,etc.) Am avut un credit de nevoi personale, dar din motive personale nu am putut platii ratele, acum sa inceput executarea silita din parte a celor de la EOS, as vrea sa stiu daca pot depune contestatie, referitor la modul de procedura executionala cat si ceea ce priveste titlul executoriu? Mentionez ca pana in prezent nu a executat silit nimic.Astept un raspuns Va multumesc
Buna ziua as dori sa stiu daca medicul de familie are dreptul sa perceapa taxa pentru o consultatie ,,spalatorie la ureche,, la copil de 6 ani, avand in vedere ca sotul meu este asigurat iar copilul este coasigurat, iar consultatie sa facut in timpul programului de munca si cu programare? Asteptam raspuns
Buna as dori sa stiu ce trebuie sa fac daca am primit o instiintare de executare silita, in 2007 am luat un credit de nevoi personale in valoare de 4000 ron de la [editat], am platit cateva rate iar dupa aceea nu am m-ai putut achita ratele, dupa un timp cazul meu a fost preluat de cei de la [], unde am achitat vreo 2000 ron in rate, dar pe urma marindu-mi ratele de la o luna la alta le-am cerut sa-mi prezinte contractul de cesiune intre ei si cei de la [], lucrul care la refuzat, iar din acel moment nu am m-ai platit nimic. Asa cum v-am spus acum m-am trezit cu o instiintare de executare silita, dar eu nu am nimic pe nume, llocuinta, masina, terenuri sau alte bunuri, eu din 15 ianuarie 2013sunt in concediu de crestere copil timp de 2 ani. Imi poate pune popripe pe imdemnizatia de crestere copil? Astept raspuns. Ce ar trebui sa fac, ce sfaturi imi dati?