avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate silwiu71

Activitate silwiu71

Răspuns la discuția Banca mã obligã
Găsesc pe cineva care este interesat de acest caz ?
Răspuns la discuția Banca mã obligã
Celelalte sume spun că reprezintă cheltuieli de judecată (înainte de înscrierea la masa credală), dobânzi şi penalităţi (de când sau înscris la masa credală până la plată).
Am girat apartamentul la o bancă pentru S.C. care a fost dată în faliment. Banca respectivă s-a înscris la masa credală cu o sumă, pe care a încasat-o, iar acum mai vrea de la mine alţi bani. Ce fac ?
Discuție lichidare
Fratele meu a avut o S.C. în baza căreia a făcut un împrumut la bancă, girând atât apartamentul său (care era pe S.C.) cât şi pe al meu (pe persoană fizică). La un moment dat nu a mai plătit ratele. Aceeaşi societate are şi datorii la finanţe, care a pus sechestru pe apartamentul societăţii, dar după bancă. Societatea a intrat în faliment, s-a vâdut apartamentul s.c. prin licitaţie plus alte bunuri (maşini). Suma acumulată cum se împarte ?
Am girat apartamentul la o bancă, pentru o societate. Pe lângă faptul că nu a plătit creditul, a fost dată în faliment de finanţe. După vânzarea societăţii, eu am de plătit în jur de 50000 RON. Pot plăti în rate şi cum pot proceda ?
Răspuns la discuția executare silitã
Mii de mulţumiri. Mă simt mai liniştit.
Acum câţiva ani apartamentul meu a fost girat la o bancă de către o S.C. Acum S.C. este dat în judecată de finanţe, pentru a recupera datoria. Banca vrea să mă execute pe mine. Am făcut ceva demersuri pentru suspendare de executare, până la finalizarea procesului între S.C. şi finanţe. Ce pot să mai fac ? ªi după finalizarea procesului dintre S.C. şi finanţe, dacă S.C. este executată silit, cum se împart banii din vânzarea activelor societăţii, ţinând cont că şi societatea are un apartament girat la bancă, iar acum acesta are sechestru şi nu se poate vinde pe cale amiabilă ?
Răspuns la discuția executare girant
Vă mulţumesc pentru sfat.
Am girat apartamentul la o banca pentru o S.C.. Acum SC a intrat în insolvenţă şi pe mine vrea să mă execute banca, înainte ca să fie executat SC. Ce este de făcut ?