avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Banca mã obligã
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Banca mã obligã

Am girat apartamentul la o bancă pentru S.C. care a fost dată în faliment. Banca respectivă s-a înscris la masa credală cu o sumă, pe care a încasat-o, iar acum mai vrea de la mine alţi bani. Ce fac ?
Cel mai recent răspuns: silwiu71 , utilizator 06:49, 13 Octombrie 2011
Luati legatura cu cei de la banca si solicitati-le explicatii privind motivul solicitarii altor sume, in plus fata de cele recuperate la masa credala.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Domnule, eu intuiesc problema dvs. Aveti mare sansa sa castigati, daca banca si-a recuperat deja suma cu care a fost inscrisa la masa credala. Trebuie sa aveti un avocat, sau alt sfatuitor, care sa stie putina carte.
faceti o cheltuiala si scapati cu apartamentul . :)
Celelalte sume spun că reprezintă cheltuieli de judecată (înainte de înscrierea la masa credală), dobânzi şi penalităţi (de când sau înscris la masa credală până la plată).
Da, sigur. Cum spuneam, daca aveti un sfatuitor destept, scapati fara sa le platiti.
Găsesc pe cineva care este interesat de acest caz ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa constructor Ioan Claudiu Ioan Claudiu Buna, Am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pt. un apartament de la un dezvoltator care intre timp a intrat in insolventa ( ceruta chiar de el ), ... (vezi toată discuția)
Garantul ipotecar al unei firme in faliment (lichidare) poate fi executat de creditorul banca ? danilus danilus Buna ziua. Firma unui prieten a cumparat prin credit ipotecar un imobil. Banca a cerut o garantie ipotecara suplimentara. Am acceptat sa garantez suplimentar ... (vezi toată discuția)
Faliment ansamblu rezidential - am antecontract vanzare-cumparare costinbularca costinbularca Am facut un antecontract de vanzare-cumparare (facut la notar, etc) care a fost inregistrat in cartea funciara. Asta a fost in anul 2008. Acest contract a fost ... (vezi toată discuția)